Jesen je u punom jeku, ali tračevi su vreli.

Najnoviji je neverovatan, prosto ne mogu da verujem svojim ušima šta sam saznala, a priču sam čula iz prve ruke. Akteri su veoma poznati na estradi. Bračni par je u pitanju. Njega ćemo da zovemo Buca, a nju Fitnesica. Ljubav naravno puca, svadba gala bila, ali Buca voli i ženu i svastiku. Evo o čemu se radi.
Na društvenim mrežama ovi estradnjaci slave čistu emociju, ali pevač kao zmija noge krije da je bacio oko na rođenu sestru svoje žene. To je sad glavna tema po kuloarima. Oboje se svojataju, objavljuju zajedničke fotografije, selfije, poljupci kao rodbinski, ali kriju da među njima ima i te kako one zabranjene hemije. Naravno, Buckova svaja neće to da prizna ni za živu glavu. Ćuti i sa sestrom se pravi da je sve u najboljem redu. Ima onih koji su videli da tu nisu baš čista posla. Mogu oni da se kriju, ali sve se vidi. On više vremena provodi sa svajom nego sa ženom. Svaju svuda vodi, a ona se sredi, naparfemiše, srećna i ne skida osmeh sa lica. Ne znam kako Fitnesica ništa ne primećuje, a svi jasno vide. Doduše, jedna komšinica joj je nabacila to da joj je taj odnos malo čudan, ali ona se žestoko naljutila i više ne želi da čuje za tu ženu.

abronosa-sms-preljubnice.jpg
Kurir štampano 


No, dobro, tako je kako je, pratiću šta se tu dešava, neću da ja budem kriva za skandal, ali primila sam k znanju nova šokantna saznanja.
Idemo mi dalje jer sam dobili proverene infomacije i o jednoj učesnici rijalitrija. Proslavila se ona u ovom formatu, ali sve je pare spiskala na kocku i sad duguje i Bogu i narodu. Zadužila se kao Grčka i upala je u ozbiljne probleme. Neka se zove Brbljivica. Mnogo priča, uvek je ona u nekom haosu, a zapravo mešetari gde stigne. I u rijaliti je ušla ne bi li se proslavila, pa je mislila tako će lakše da vara ljude. I to joj je pošlo za rukom dok nedavno nije naletela na jednog koji je slučaj predao advokatu. Sad čekamo da se to lepo overi u sudu, pa da otkrijemo o kome je reč. On nije nimalo naivan i rešio je da je raskrinka. Duguje mu 5.000 evra. Malo li je na ovu oskudaciju.
Za ovu nedelju, drage moje Abronošice, toliko. Javljam vam se sa novim saznanjima sledećeg utorka. Ljubim vas da pukne.

Kurir Članovi Zirija Zvezda Granda Stiglj na snimanje