Severina je pre nekoliko dana napravila pravi haos u centru Zagreba, kada je pozirala nasred pešačkog prelaza, što je izazvalo šok među prolaznicima.

Kako se može videti i na paparaco fotografijama, hrvatska pevačica izabrala je i zanimljiv stajling, pa je tako uz mini suknju ponela i crni oversajz sako, bele čizmice, crnu tašnicu i sunčane naočare kojim je sakrivala oči od radoznalih pogleda znatiželjnika.

WhatsApp Image 2024-10-14 at 3.53.27 PM.jpeg
Kurir 

Ona je nekoliko puta prolazila ulicu kako bi ispozirala fotografu, a celu situaciju radoznalo su posmatrali i brojni prolaznici, koji su odmah prepoznali pevačicu, ali nisu mogli da shvate o čemu se radi, niti zašto je zauzela pešački prelaz na prometnoj ulici.

WhatsApp Image 2024-10-14 at 3.53.26 PM.jpeg
Kurir 

Nakon što je završila slikanje, Seve se brže-bolje pomerila sa ulice, a u narednim danima videćemo i kakvo fotografisanje je bilo u pitanju, ali prema rečima upućenih, verovatno je u pitanju bilo slikanje za jednu reklamnu kampanju, čije je Severina zaštitno lice već nekoliko sezona.

unnamed.jpg
Kurir 

Kurir.rs

 Bonus video:

Kurir televizija "SEVERINA JE MISLILA DA ĆE ME POVREDITI, ALI SE GRDNO PREVARILA!" Jelena Karleuša udarila na pevačicu: Sada tačno znamo kakva je žena