Mlađa ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija Nina Đogani nedavno je iznenadila javnost objavom na svom Instagram profilu.

Naime, sestra pobednice "Zadruge 2" Lune Đogani koja je stekla popularnost zahvaljujući njoj, ali i svojim poznatim roditeljima, odlučila je da započne novu karijeru kao personalni trener. Nina je odlučila da svoju ljubav prema fitnesu pretvori u posao, te je počela da radi kao personalni trener u teretani.

Ova odluka je iznenadila mnoge s obzirom na to da je do sada zarađivala od sponzorisanih objava na društvenim mrežama zahvaljujući svom velikom broju pratilaca.

Screenshot 2024-10-14 222059.jpg
Printscreen Insatgram 

- Devojke, od sada možete zakazivati personalne treninge kod mene - stoji u opisu Ninine objave.

Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jeste činjenica da Nina želi da sarađuje isključivo sa ženskom klijentelom. Ova odluka je izazvala različite reakcije među njenim pratiocima.

Nina je svoju vest podelila putem provokativne fotografije na kojoj pozira u teretani, a u opisu fotografije je pozvala sve zainteresovane devojke da zakazuju personalne treninge kod nje.

whatsapp-image-20230413-at-8.46.50-pm-1.jpg
Nemanja Nikolić 

Porodica na okupu zbog Ninine diplome

Inače, porodica Đogani se nedavno okupila kako bi podržala Ninu na završnoj svečanosti srednje škole. Luna, Anabela i Gagi su zajedno došli na priredbu koju je škola organizovala povodom kraja školske godine, pokazujući svima da su njihovi odnosi konačno stabilizovani.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

Kurir Zejna - promocija