Ko god zna za pevačicu Radmilu Manojlović, vrlo se dobro seća njenih početaka u ’’Zvezdama Granda’’, ali i njene velike ljubavi sa pevačem Milanom Stankovićem koji se povukao iz medija i posvetio životu u kom je okrenut ka Bogu.


Rada je sada otvoreno govorila o njihovoj romanski, te istakla da joj je on pre svega bio veliki prijatelj, a tek onda velika ljubav.

untitled5.jpg
Instagram Printscreen, Antonio Ahel/ATAImages 

- Milan Stanković i ja smo mnogo toga prošli, oboje nemamo roditelja, ne mogu da kažem da je bio najveća ljubav, ali jeste jedna od najvećih. To i dan danas traje kroz prijateljstvo – rekla je Rada.

Meni se ne dopada što se on povukao sa javne scene, to mi se nikako ne sviđa, iskrena je Rada.

collage.jpg
Sonja Spasić, Petar Aleksić 

- Ubeđuje me da je srećan, ali ja ne mogu da proniknem. Nisam ga videla sigurno godinu dana. Ali se često dogovaramo da odem kod njega na sedeljku. Kod njega kad odeš ne možeš da izađeš pre 6 ujutru. Pretresemo celu estradu, celo sveštenstvo. Živi monaški život. On je poslednja osoba na svetu koja bi se obratila Bogu za nešto, ali eto, desilo se – nasmejala se ona.

Kada je u pitanju njegova karijera, Rada ističe da je sve što je radio, radio ispred vremena.

gorki-list-07112023-0256.jpg
ATAIMAGES 

- On je, kada se pojavio na sceni išao ispred. Setimo se oblačenja, plave kose, šiški. Bioo je preteča svega danas. Lepili su mu etikete, jer je različiut. Još kada se obelodanila veza sa mnom, bilo je nespojivo. Mi smo se različiti uklopili, bilo nam je lepo. Od mene je pokušao da napravi modernu, ali mu nije uspelo. Na kraju je digao ruke, a ove godine je shvatio... Kaže: „Ono što si ti, nijedna druga pevačica ne bi mogla. Da osam godina ništa ne snimi, da ne promeni na sebi ništa, da ne promeni garderobu, i dalje si najtraženija, gledane su ti emisije... Ostani takva, ima u tebi nešto iskonsko, seljačko što privlači ljude“ – rekla je Rada.

Kurir.rs/Pink

 Bonus video:

Kurir Zejna - promocija