Bivši učesnik "Zadruge" Nenad Lazić Neca ostvario je značajan uspeh upisavši Fakultet političkih nauka u Beogradu, a pohvalio se da je primljen na budžet. U objavi na društvenim mrežama, Neca je podelio fotografiju sa indeksom i napisao:

- Ljudi, ne možete ni da zamislite kakva je sreća sedeti na fakultetu s indeksom na kojem piše budžet! Osećaj je prelep! - istakao je, dodajući: - Ima još mnogo posla pred mnom, ali verujem da će se trud isplatiti! Osećam se kao da letim, jedva čekam nove uspehe!

neca.jpg
Pritnsceen 

Podsetimo, Neca se nedavno podvrgnuo operaciji smanjenja želuca u Turskoj. Osvrnuo se na pripreme za operaciju, ističući da se fizički pripremao, dok se psihički nije dovoljno osnažio.

- Prolazio sam kroz agoniju tokom putovanja, jer su mi pritisci bili visoki. Kada sam stigao u bolnicu, shvatio sam da mi umor nije dolazio bez razloga. Imao sam pritisak 200 sa 140 i insulinsku rezistenciju. Da nisam otišao na operaciju, verovatno bih bio na korak od dijabetesa, jer su mi rezultati pokazali visok šećer - rekao je Neca, koji je posle operacije sa 152 kilograma smršao 

Napomenuo je da je bio svestan rizika operacije, ali je nakon razgovora s ocem odlučio da se podvrgne zahvatu.

- Slika govori više od hiljadu reči. Pre sam u KFC-u mogao da pojedem kofu sa krilcima u roku od 3 minuta. Danas iako volim junk food, radije biram salatu! Sve je stvar onoga što birate i mislite da je dobro za vas. Dok nisam prelomio i promenio način ishrane i u svojoj glavi ostranio osecaj potrebe za nezdravim, lošim i otrovnim namernicima iz fast food-a, nisam shvatao koliko sam trovao organizam. Budite pametni, i nemojte dozvoliti da upropastite vas život, kao sto sam ja - napisao je nedavno na Instagramu. 

Kurir OVO NIJE NECA, NEGO PECA! Tiktoker iz rijalitija ima brata BLIZANCA, liče kao jaje jajetu, a evo šta on kaže o ulasku u BELU KUĆU!