Sanja Marinković rado deli savete o tome kako se neguje i u čem je tajna njenog prirodnog izgleda.

Voditeljka ima svoj stav i kada su škakljive teme u pitanju. Na početku razgovora nam je dugogodišnju tajnu lepog izgleda.

- Puno rada, puno sporta, ljubavi prema poslu koji radim, porodični život koji je relativno skladan. Ima tu, naravno, i mnogo teških trenutaka, kao i svako tražimo način kako da se borimo sa svim okolnostima.

20240410-14-35-08stories--instagram.jpg
Printskrin/Instagram 

Kako se ti boriš?

- Tako što se mnogo bavim sportom i onda sve herojski podnosim. Kada je najteže, ja uvek nađem trenutak da se našminkam, lepo obučem i sa prijateljima uživam u nekim trenucima za pamćenje.

Na šta tebe asocira moda, ljubav?

- Na sve ono što je otmeno. Volim sve što je vezano za istoriju.

Je l u današnje vreme ima otmenosti među ženama.

- Haljina mnogo govori o jednoj ženi. Način na koji govori, kako se smeje i gestikulira. Takođe, način na koji je spremna da odoli nekim iskušenjima.

Koja su to iskušenja kojima su uspela da odoliš?

- Na prvom mestu hrana. Mnogi imaju problem kada je reč o toj pohlepi,a druga iskušenja, ako misliš na ljubav, nikad nije loše i da se daš nekim iskušenjima koja možda nisu dovoljno moralno opravdana, ali ako to ispunjava svaku od nas,onda,što da ne.

Šta misliš o vezama bez obaveza?

- Dokle god to ne pravi razdor u duši jednoj ženi, onda je sve to prihvatljivo. Ako ti to čini život lepšim onda je to u redu.Osim ako nije reč o prevari.Ako je ženi neophodna ta seksualna satisfakcija, onda nemam ništa protiv toga.

Kurir televizija Sanja Marinković konačno otkrila tajne iz života

Ljudi obično osuđuju takozvane grešnice.

- Smatram da veza bez obaveza nije greh ukoliko je žena slobodna i muškarac slobodan, pa imaju neku vrstu dogovora. To je danas moderno, to su novi ljubavni odnosi. Kada sam ja odrastala to je bilo apsolutno nepojmljivo, danas su okolnosti takve da ako je žena slobodna, zadovoljna, ako nema stalnu vezu nije loše da se preusti nekim strastvima, ako joj to čini život lepšim. Ne mogu da kažem da je to uvek emotivno dobro za ženu i ne mogu da kažem da to ne boli, ali ako ona u tome traži neku vrstu zadovoljstva što da ne. Svakako je bolje da svako od nas ima nekog emotivnog partnera za svaki dan.

screenshot-20240828-220100.jpg
Printscreen 

I dalje neguješ prirodan izgled.

- Nekada kada vidim moje fotografije i fotografije nekih dama koje su mnogo toga radile na sebi pitam se da li je ono što mene krasi dovoljno dobro, lepo i društveno prihvatljivo. Kada vidim kako je njoj svaka bora na svom mestu, usta perfektna, obve perfektne, naravno da sebi tražim te mane, ali sam tako vaspitana da budem svoja i negujem prirodnost. Smatram da ukoliko nemaš dovoljno vrednosti u sebi, onda onda ih tražiš na sebi. Ono što radite spolja to zemlja jednog dana prekrije.

KurirTV PUSTI BRIGU SE03EP17