Mlada pevačica Tamara Milutinović doživela je veliku neprijatnost, zbog čega se hitno obratila javnosti putem svog Instagram profila.

Tamara je otkrila da otkazuje svoj Novogodišnji nastup nakon što je, kako je istakla, prevarena od strane organizatora. Ugovor je, navodi pevačica, potpisan još u martu ove godine, a organizator je bez njenog znanja uveo promene.

- Dragi moji, dužna sam da vas obavestim o tome da je došlo do velike neprijatnosti kada je u pitanju moj angažman za doček 2025. godine. Ovo radim zbog svih vas koji ste planirali da zajedno uđemo u novu godinu, ali i zbog toga što želim da moja publika zna šta se dogodilo, kako bih na vreme sprečila bilo kakvo izvrtanje i manipulisanje informacijama.Za doček 2025. godine trebalo je da pevam u Beogradu, na Sajmu, sa mojim kolegom i prijateljem Urošem Živkovićem. To je ono na šta smo moj menadžment, i prvenstveno ja, pristali. Ugovor je potpisan još u martu mesecu. Međutim, organizator je samoinicijativno odlučio da ja, umesto na dogovorenom Sajmu, pevam na drugom mestu, na kojem takođe on organizuje doček.Da sve bude još neverovatnije, za to sam saznala tek kada je izašla reklama za doček na tom drugom mestu, a ne na onom koje je bilo dogovoreno - rekla je pevačica, a potom obavestila fanove o svojoj odluci:

Screenshot 2024-10-15 184806.jpg
Printscreen Insatgram 

S obzirom na nepoštovanje dogovora na koje, potpuno iskreno, nisam navikla i prilično sam iznenađena, odlučila sam da ne pristanem na "izmenjene planove" organizatora. Dogovor je dogovor i treba da se poštuje, isto kao i izvođač sa kojim se taj dogovor napravi.

234.jpg
Kurir 

Podsetimo, pevačica Tamara Milutinović napravila je pauzu u poslu zbog rođenja ćerkice Emili, a sada se polako vraća nastupima i snimanjima. Ona se nedavno i udala za fudbalera Darka Jevtića, a tom prilikom napravili su gala proslavu.

Kurir.rs

 Bonus video:

Kurir TV STARS EP 404