Aldina Bajić, pevačica iz Bosne i Hercegovine, mučki je pretučena od strane svog supruga Adisa Cigure pre dve nedelje.

Da situacija bude gora, snimak na kom se vidi kako je on tuče širi se društvenim mrežama, te ne postoji osoba koja je ostala imuna na ovakav zverski napad.

U prvoj ispovesti Aldina opisuje trenutke te kobne noći. Ispričala je kako je pre Cigure imala momaka, koji su bili "opasni’ mafijaši", no nijedan joj nikad nije uputio ružnu reč a kamoli je povredio.

Opasni mafijaši

Prva ispovest Aldine Bajić
Printscreen Facebook 


- Ja sam imala momaka koji su bili opasni mafijaši i, nikada, ama baš nikada ni jedan mi nije ružnu reč rekao, a ne da je digao ruku na mene. A, to je sve zbog toga što sam korektna i poštena. Sve dok sam sa nekim ja ga volim i voleću ga i nikada ga prevarila ne bih. Ali, onoga trenutka kada počneš da tražiš previše od mene, kada shvatim da nema više privatnog života, osim poslovnog, onda počinje da se sve to ljulja. Neka me pljune svako u lice ako nađe nešto ili neku grešku u mom telefonu.

Jedina moja greška su psi i mace, ali ja to volim, ja ih volim i oni su moja terapija. Ne mogu ja da dovedem ljude na nastupima, ako ih nema. Ne mogu ja da nacrtam pare onoliko koliko nekom treba, to je jednostavno nemoguće. Uvek je gledao neki nivo, te moraš ovo te moraš ono. Ne moram ja ništa. Živela sam sa pet maraka sa mojom mamom i petoro braće i sestara, navikla sam tako i to je moj život.

Aldina Bajić, pretučena pevačica
Facebook, Printksrin 

Mene neće i ne može da promeni ni 5.000 niti 50.000. Ja sam sa mojom mamom od desete godine čistila kuće, stanove, brinula o starijim ljudima. Ne može me promeniti slava ni nastupi, ni koncerti. Slava i nastupi sve će to jednom proći, treba ostati prizeman i čovek.

A onda opisuje stravične detalje:

Stidim se

Prva ispovest Aldine Bajić
Printscreen Facebook 


Kada me udario nogom u glavu, e tu je bio moj kraj. Ja taj snimak ne mogu i ne smem da pogledam. Sramota me je, strašna me je sramota od svega toga što se desilo. Jednostavno, ja se stidim toga, ne mogu sama sebe u ogledalo da pogledam. Ja se stidim toga, a zbog čega ni sama ne znam?

– Policiji je dao šest izjava, da je pogrešio, da se ne seća da me je istukao, da ja nisam pogrešila, da nisam izlazila iz kuće, da ga nisam prevarila. Ja sam 1.10. pevala za neku stranku u Arnautima i mene su nakon nastupa neke curice označavale na mreže. A curica sa posebnim potrebama (ne želim ime da javno kažem) na jednoj slici označila me ne znam ni ja koliko puta. On stoji tu pored mene i samo ponavlja, kao u transu, kako ga varam. Ja mu dam telefon da vidi ko je, jer više nisam imala snage da mu se pravdam. E, onda su počeli udarci, a kada me je tukao rekao mi je da će mi biti sahrana.

– Moram da kažem da policija nonstop kruži oko kuće, paze na mene i tu se zaista nemam na šta požaliti. Ja sam uništena, polupana, istraumirana žena. Nemam sna. Stid me same sebe što mi se to desilo. Boli me nepravda, batine sam dobila zbog nepravde.

Seća se možda prelomnog trenutka u njihovom odnosu.

11 napada panike

– Nakon jednog slučaja na nastupu u Srbiji sam trebala da stavim tačku na sve to, ali nisam. Pevala sam pod temperaturom od 40 stepeni, u jednom momentu padnem, oko mene strani ljudi, gosti me dižu sa poda, a on samo gleda. Uzeo je svoj telefon i samo izašao napolje. Mogu samo da kažem, ima dragog Boga!

– Moj život se sveo samo na nastupe i vožnju automobilom. Meni nije mrsko raditi, ali trebaš da me razumeš kao svoju ženu, ako već živiš sa mnom, da ne mogu toliko da radim. Nisam ja džuboks. Njemu je moja doktorka  rekla, nemoj je forsirati jer ne može toliko da peva. Dešavalo se da imam 11 napada panike za jedan dan.

Prva ispovest Aldine Bajić
Printscreen Facebook 

– Nije mi dao da imam vremena da se sa bilo kim družim, da imam prijatelja, da pričam o svojim problemima.

Posle svega navedenog, u njenom srcu, kaže, nema mesta ni za jednog muškarca.

– U mom srcu za muškarca više nikada u životu mesta nema. Nikad, nikad više u životu. Ubio je život u meni. Nema šanse i da se pesmi vratim još zadugo. Još kako sam dobila „hašimoto“ pre tri godine, a dobila sam ga sa njim u braku ja nemam volje za rad, za pesmu. Jednostavno radim što moram, da se rešim dugova koji su ostali.

Verovala u ljubav

Aldina Bajić.jpg
naj-portal.com 


– Najpotrebniji mi je mir, a ja ga nemam. Imam polipe na grlu, moram noge da operišem, ni zašta nisam imala vremena. Pukli su mi meniskusi od stajanja i rada i stvaraju mi strašne bolove, iskaču mi vene. Funkcionišem, a ne znam ni sam kako. Mislim, da me je verovanje u njegovu ljubav i poštenje teralo na sve to, da jednostavno idem dalje, funkcionišem. Možda je sve jednostavno moralo tako da bude – ispričala je vidno povređena i potištena Aldina.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova.

Kurir.rs/ Naj portal

Bonus video:

Kurir televizija VELIKI INTERVJU LEPE LUKIĆ: Odgovorila na sva pitanja pred kamerama Kurira! Otkrila i KOJA JOJ JE MLADA PEVAČICA OMILJENA