Velika se prašina podigla kada je Ana Nikolić najavila da sprema koncert na Ušću i to nakon što je Ceca Ražnatović zvanično zakazala svoj treći koncert na najvećoj beogradskoj livadi za 28. jun 2025. godine.

Devojka od čokolade je na svojim društvenim mrežama nedavno podelila reklamu za svoj koncert na istom mestu, a koji je planirala da održi 14. juna baš na rođendan najveće balkanske zvezde.

ana.jpg
Printscreen 

 Iako je Ana više puta najavljivala da će pevati na Ušću, mnogi u to nisu verovali, sve dok se na pevačicinim društvenim mrežama nije pojavila fotografija plakata, koju je i ona više puta podelila na svojim profilima.

Na njemu piše sledeće: "Ana Nikolić, Ušće, 14. jun 2025. u 21 čas! Hvala, doviđenja" - kako glasi i naziv njenog poslednjeg albuma, ali i očito, i naziv velike predstojeće turneje.

usce.jpg
Zorana Jevtić, Damir Dergišavić, Printscreen TikTok, ATAIMAGES 

Ova vest je izazvala salvu oduševljenja kod Aninih fanova, koji još ne mogu da prežale njen otkazan koncert u Areni prošle godine. Ipak, mnoge je začudilo što je ona čekala da Ceca, s kojom je godinama u prijateljskim odnosima, prva objavi svoj termin, da bi ona brže-bolje najavila i svoj i to dve nedelje ranije. Mnogi su ovo protumačili kao Aninu provokaciju na Cecin račun.

Međutim, Nikolićeva se oglasila i izgleda da je promenila planove. Ona je objavila video na Titoku sa sve zlatnom maskom preko lica.

- Spremam se za Ušće, ali datumi nisu tačni, Mirkoviću (prim.aut. producent Saša Mirković) spavaš li mirno? Kejteri maleni, pozdrav Svetlana i ja pravimo duet, vi ste smešni svi- rekla je Ana.

Kurir TV STARS EP 403