Nema spota u kojem se devedesetih nije pojavio Zlaja Timotić. On je sarađivao sa najpopularnijim pevačicama u to vreme, počev od Dragane Mirković i Mire Škorić pa sve do Zorice Marković i Snežane Babić Sneki.

Imao je zanimljiv i prepozntljiv imiž koji je obeležila duga kosa i brkovi.

Zlaja.jpg
Printscreen YouTube 

Zlaja Timotić je napisao mnoge hitove devedestetih. Radio je godinama sa Aleksandrom radulovićem Futom. Nastupao je sa Mirom Škorić, Draganom Mirković, Sneki Babić, Zoricom Marković...

U jednom momentu se potpuno povukao sa estrade, a na svom Fejsbuku je veoma aktivan gde često objavljuje svoje fotografije.

Zlaja Timotic.jpg
Printscreen Facebook 

Mnogi komentarišu da bi Zlaju danas jedva prepoznali.

Mira Škorić jedna je od onih koja mu je godinama bila verna poslovna sradnica. O njenu je nedavno govorila u jednom intervjuu.

Zlaja Timotić.jpg
Printscreen Facebook 

- Te 1993. godine snimila sam album sa 12 pesama koje su sve bile hitovi i danas se slušaju, a malo ko je verovao u moj uspeh tada. Zaista sam te godine imala sreću sa pesmama. Zlaja Timotić je bio taj koji se mešao u sve, čak i u tekstove, a Vesna Petković je bila ona koja me je ubedila da mnoge pesme jednostavno moram da otpevam - rekla je nedavno za Grandonline.

Kurir.rs/Blic/Preneo: I.L.

 Bonus video:

Kurir TV STARS EP 404