Jedan od osumnjičenih za ubistvo Skoleta Mlađeg je V.B., bivši suprug misice i rijaliti učesnice Sandre Obradović. Sandra Obradović je poznata kao bivša misica, manekenka i učesnica rijalitija.

Davne 2009. godini, Sandra je učestvovala u rijalitiju "Farma", gde je osvojila treće mesto. Godinu dana kasnije, postala je voditeljka emisije "Ništa za sakriti", koja se emitovala na TV "Pink" nakon čega se ubrzo i povukla iz medija.

Pre povlačenja iz javnog života, često su je pratili skandali, među kojima su i incidenti vezani za vožnju pod uticajem alkohola, pa čak i saobraćajna nesreća.

sandra-obradovic01.jpg
Marina Lopičić 

Intrigantna plavuša bila je glavna tema medija, te se tako svojevremeno oglasila nakon što je privedena zbog vožnje pod dejstvom alkohola, ističući: "Dete mi je na prvom mestu." Tokom jedne od svojih vožnji, policija je zatekla Sandru dok je bila u alkoholizovanom stanju, a u automobilu je bilo i njeno dete.

U 2010. godini, Sandra je bila u vezi sa pevačem Slobodanom Vasićem, ali su se razdvojili nakon nekoliko meseci. Tada se spekulisalo da je Vasić veoma teško podneo raskid i pokušavao da je uveri da se pomire, ali nije uspeo.

Dve godine kasnije, pisalo se o njenoj ljubavi sa biznismenom koji je u to vreme bio na korak od ženidbe. Godine 2013. viđena je sa Aleksandrom Sašom Nedeljkovićem, sestrićem Bogoljuba Karića, ali su oboje odbili da komentarišu svoj odnos.

Sandra je 2014. objavila snimak na kojem se vidi sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, što je izazvalo spekulacije o njihovoj vezi. Te godine je i privedena zbog vožnje pod dejstvom, nakon čega je provela 12 sati u policijskoj stanici na Novom Beogradu. Takođe, bila je dovođena u vezu s fudbalerom Stefanom Mihajlovićem, što je ona demantovala.

sandra-obradovic.jpg
Damir Dervišagić 

Iako se povukla iz javnog života, ponovo je postala predmet medijske pažnje 2019. kada je zatrudnela. Godine 2020. prijavila je svog vanbračnog partnera V.B. za fizičko zlostavljanje, tvrdeći da joj je oduzeo dete.

U emotivnom obraćanju, izjavila je: "Pretukao me je, nije prvi put. Prijavljen je, ima zabranu prilaska. Oduzeo mi je dete na silu, ne znam po kojim osnovama." Takođe je istakla da je zlostavljanje počelo dok je bila trudna.

Sandra je naglasila da se plaši za sigurnost svog deteta, rekavši: "Moj strah nije za mene, već za život mog deteta." Izrazila je poverenje u pravosudni sistem i apelovala na sve žrtve nasilja da se ne plaše i da prijave zlostavljanje.

Rođena je u Beču, ali je odrasla u Požarevcu, gde je završila osnovnu i srednju školu.

 Bonus video:

Instagram SILIKONI SAMO ŠTO NE PUKNU, VEĆI SU OD GLAVE: Sandra Obradović ugradila NOVE GRUDI? Ponovo privukla pažnju posle SKANDALA S MUŽEM!