Aca Lukas najavio je premijeru drugog dela triologije "Kafana na Balkanu" koji nosi naziv "Stravično" i koncert koji su zakazani za 19. novembar u Sava centru. Prošle godine prvi deo filma je premijerno prikazan u Areni, ali ove godine su se Aca, njegov producent Saša Mirković i ostali članovi tima odlučili za manji prostor.

2204-nebojsa-mandic.jpg
Nebojša Mandić 

- Prošle godine dali smo domaći zadatak svim ljudima koji rade na filmovima, tako što smo to napravili u Areni pred 22.000 ljudi. To je bila najveća filmska premijera na svetu. Postoji veći bioskop, ali veća premijera ne. Uradili smo drugi deo filma, sledi još jedan deo koji ćemo vam prikazati iduće godine možda u ovo vreme, možda malo kasnije. Ovom prilikom najavljujem i Acinu drugu Marakanu 2025. On je to zaslužio kao najveća balkanska zvezda. Uskoro izlazi i novi album. Ima devet pesama i duet s Mirom Škorić, što će biti njen kambek na estradnu scenu - poručio je producent Saša Mirković.

whatsapp-image-20240811-at-12.56.18-am-1.jpg
Nemanja Nikolić 

Aca Lukas je otkrio da će koncert u Sava centru iugledati nešto drugačije od onih u arenama širom regiona.

- Neću nešto menjati repertoar, ali pošto je Sava centar u pitanju, sad sam hteo da napravim nešto da ljudi vide i umetničku stranu mene i mog benda. Vidim da sad nešto svi uzimaju neke orkestre, violine koje ništa ne rade nego samo tu poziraju. Napravili smo nove aranžmane, imaćemo ludački orkestar iza nas, duvački orkestar, i te sve pesme su malo preoblikovane. Biće klavir, ja ću ga svirati. Biće interesantno, ja jedva čekam da se sve to sklopi - poručio je Lukas pa pomenuo blisku prijateljicu Miru Škorić. 

whatsapp-image-20230822-at-8.45.37-pm-1.jpg
Nemanja Nikolić 

- Mira Škorić je definitivno najbolja pevačica na ovim prostorima. Tu mogu biti još Ana Bekuta i Snežana Đurišić, ali je ona nenormalno dobra pevačica i moja drugarica, mnogo je volim. Malo je stala, imala je neke svoje privatne stvari zbog kojih je malo zapostavila karijeru, međutim njene pesme se i dan danas slušaju. Miru Škorić niko nije zaboravio. Imamo sjajnu pesmu. Mira je to zaslužila, ali i ja, da imamo još jedan duet.

Lukas je priznao da film nije pogledao.

- Što se tiče filma, ja ću ga gledati u Sava centru, ali znam šta se radi i da će biti sjajan. Kad su me pitali zašto se snima film u kojem je tema moj život, rekao sam da treba da se snimi film o meni zato što te pare trebam da uzmem ja, a ne kad umrem da uzme neko drugi. Svakako bi ga snimaili - poručio je Lukas.

Kurir.rs

 Bonus video:

kurir televizija ACA LUKAS PROGOVORIO O LJUBAVNIM AVANTURAMA! Otkrio je li istina da može 48 sati bez pauze, a evo šta je rekao o Dragani Mirković