Tokom ove godine, svedoci smo mnogobrojnih razvoda na estradnoj sceni, od Harisa Džinovića, preko Duška Tošića i Jelene Karleuše, pa do Milana Kalinića.

Gošća "Pulsa Srbije" na Kurir televiziji koja je iz svog ugla komentarisala zbog čega je došlo do kraha ovih brakova koji su trajali i po nekoliko decenija, bila je Vesna Vukelić Vendi, pevačica. 

Kurir televizija Vendi oštro kritikovala masovne razvode na našoj javnoj sceni

- Kada se stupa u brak, uslovno rečeno, uvek su prioritet deca, samim tim  moramo da znamo sa kim dobijamo decu. Naravno, postoje primeri bez dece, ali ako to nije ta vezivna nit, onda nešto drugo može da zadrži čoveka, ako nema unutrašnje ljubavi, ako se sve zasniva na strasti, onda može da se iskoristi onaj stih, danas si cvet, a sutra uvela ruža. Muškarci, ti koji zemaljski žive po strastima, smatraju da je žena nakon 40 godina uvela ruža. Problem je što muškarci ženu doživljavaju lepom do 40-te godine, a žene pristaju da igraju po toj ulozi, ako nije duhovno jaka. Ako je duhovno jaka, onda je supermen, ja to mogu da svedočim iz svog života - započela je Vendi, pa zaključila:

Živim duhovno, kada se bira muškarac, onda se bira kao genetski potencijal, da dete dobije taj materijal. Nije u pitanju samo pamet i druge vrline, nego i da se pogledaju preci, da li ima greha, jer sve je to balans koji mi nasleđujemo. 

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Kurir televizija Ko je izvukao deblji kraj zbog razvoda, JK ili Duško Tošić?