Glumac Đorđe Stojković se prvi put ostvario u ulozi oca pre dve godine, i tim povodom je govorio svojoj ličnoj borbi za potomstvo.

Kako je na samom početku razgovora rekao, na pregledu kod urologa je dobio adekvatnu terapiju i lekari su mu rekli da će "prirodnim putem postati otac za jedno 30 godina primenjivanja terapije". Međutim, desilo se čudo!

Uprkos tome što su Đorđu i njegovoj supruzi savetovali veštačku oplodnju, ovaj bračni par nije odustao od potomstva prirodnim putem.

screenshot-5.jpg
Kurir Televizija 

"Otišli smo na kratki put. To nije bila nikakva epohalna destinacija niti epohalno doba godine, već samo mesto gde se ja osećam lepo. To je selo odakle potiče moj otac, Malo Laole. Cela poenta je da čovek treba da se oseti iskonski lepo, prijatno, prirodno", kaže glumac i dodaje da njegova porodica nikada nije postavljala ono "okrutno pitanje" - kada će dete?

Oduvek je znao da su on i supruga tim, bez obzira da li će imati decu ili ne.

"Ja sam moju Ivanu birao prvenstveno zbog toga što je ona žena sa kojom želim da provedem ceo svoj život, kojoj želim da poklonim svoj život, imali ili nemali dece. Dete može samo da bude poklon. Pričali smo o tome 'šta ako ne budemo mogli da imamo dece?'. Pa dobro, imaćemo, što se kaže, više vremena za sebe, radićemo više na sebi, putovaćemo, uživaćemo u životu na drugačiji način. Ukoliko budemo želeli da imamo decu, možemo da usvojimo", priseća se Đorđe razgovora sa suprugom sa početka bračnog života.

djpordje.jpg
Damir Dervišagić 

Glumac je zamolio sve buduće roditelje, koji se nalaze u sličnoj situaciji, da ne odustaju, i uputio vrlo dragocene savete.

Kurir.rs/Prva

Bonus video:

kurir televizija MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam