Porodica Borislava Terzića Terze, učesnika "Elite", našla se u nebranom grožđu nakon što je on pred milionima gledalaca prevario trudnu verenicu Milicu Veličković i otpočeo vezu s atraktivnom Sofijom Janićijević, u koju se zaljubio do ušiju.


Otkako su sve isterali na čistac, Sofija i Terza se ne odvajaju, a nedavno su imali i vrelu akciju u ranim jutarnjim časovima. Njihovu idiličnu emotivnu vezu, bez ikakvih trzavica (za sada), njegova porodica ne podržava.

zadruga.jpg
ATAIMAGES, Printscreen Zadruga 

- Ne komentarišemo kod kuće više ništa. Iskreno, ne zanima me nijedna priča tamo, znam da od Sofije i Terze nema ništa. E sad, šta će biti sa Milicom kada izađe, kakve će stvari i probleme imati, da li će imati probleme, ne znam, ali Sofija nas ne interesuje - priča Terzin brat Miloš Terzić.

Otvoreno je priznao kakvo njihov otac mišljenje ima o novoj snajki Sofiji, budući da se zna da nije želeo da prihvati ni prethodnu, Milicu Veličković, iako će u januaru roditi njegovo unuče.

- Ma, kakvi... To tek ne! Ne pravi on nikakvo poređenje, ali ima jasan stav. Terza tamo ne može da nađe devojku i ženu, kada izađe napolje treba da se bavi time, a ne tamo da traži devojku za ženidbu.

2.jpg
Petar Aleksić 

Ne krije da je zatrpan svakakvim porukama o Sofijinoj prošlosti, budući da se o tome dosta spekuliše na društvenim mrežama. Ipak, jednu stvar o tome, kako kaže, zna provereno.

- Šalju mi svašta Miličine i Terzine grupe, neke su promenile imena, neke su ostale iste. Šalju mi te stvari. Načuo sam nešto za Sofiju i neke Albance, ali jedina priča koja je meni došla iz pouzdanih izvora jeste to da je bila sa oženjenima. Nema od toga ništa, to joj je priča za unutra. Mislim da joj veruje, ali ja ću mu u pismu za rođendan objasniti neke stvari. Bio sam jasan, neće imati nikakve poklone, dobiće nešto sitno i hranu da se počaste ljudi, ali čestitka će biti malo složenija - poručio je Miloš Terzić.

screenshot-20240914-142706.jpg
Printscreen YouTube 

Sa trudnom Milicom se ne čuje.

- Nemamo kontakt. Rekao sam joj neke stvari da ne radi napolju, da ne sluša te njene grupe i ljude koji joj pune glavu. Da je napravio sr*nje, napravio je, za to nema opravdanja, ali da sad ona uvlači celu moju familiju i porodicu u neke stvari, to nema potrebe da radi. To ako igra rijaliti ona, nek igra sama. Iz tih razloga se ne čujemo. Da joj nešto zatreba, ja sam tu, može da me zove, da mi se obrati, ali ove stvari... - rekao je on.

Kurir.rs/Pink

 Bonus video:

Kurir Jelena Golubović presrećna što je Kristijan s njom u rijalitiju