Slavica Ćukteraš i Žika Jakšić nakon skoro dvadeset godina od burne veze su se pomirili. Pevačica je nedavno gostovala u emisiji "Amidži šou", a tom prilikom je i promovisala svoju novu pesmu s pevačem Nenadom Jovanovićem poznatijem kao Nenad Blizanac.

screenshot-3.jpg
Kurir Televizija 

Na pitanje voditelja Ognjena Amidžića kako je došlo do saradnje, Nenad je krenuo da govori o situaciji, a Slavica je sve vreme pomno slušala šta njen kolega priča. U momentu kada je spomenuo ime Žika, u studiju su se svi zbunili, a nakon toga je Ognjen i pitao "Koji Žika?" Tada su svi počeli da se smeju u studiju, a pevačica je govorila sve vreme kolegi da ju je uvalio u problem.

ceca-slava-gosti-19122022-0042.jpg
Antonio Ahel/ATAImages 

Nakon što je on ispričao kako je došlo do toga da oni snime duet, voditelj je zamolio Slavicu da ona da svoj komentar, pa je pevačica progovorila.

- Jao, nemoj da bude zabune. To je saradnja, kontakti - govorila je pevačica s osmehom, a onda nastavila

- To nisi trebao da kažeš, ti ne treba da pričaš, ćuti - govorila je Slavica s osmehom, a onda je rešila skrati priču

- Uvalio si me druže... Radim na projektu već par meseci. Zamolila sam Žiku za pomoć. On mi je izašao u susret. On će biti zvanični producent mog novog albuma. Ne pravdam se, ovo je istina. Žika me je onda zvao i rekao da Nenad ima pesmu i eto to se desilo. Jel sad okej? - pitala je Ćukteraš, sve vreme s osmehom na licu.


Podsetimo, Žika Jakšić u velikoj ispovesti govorio je o svojoj karijeri, bankrotu, razvodu, ali i velikoj ljubavi - pevačici Slavici Ćukteraš, te je tada otkrio da je to s njom bila ljubav koja se završila, ali da mu je i dan-danas draga.

- Ona je mogla mnogo više da napravi u muzici. Nismo krili da smo bili u vezi jer je to bila ljubav, ali se završila. Slavica je meni draga i za nju me vežu lepe uspomene.

Kurir televizija IMAM DEVOJKU I ZALJUBLJEN SAM! Žika Jakšić otvorio dušu pa spomenuo BIVŠU SUPRUGU