Košarkaši Crvene zvezde večeras igraju važnu utakmicu u četvrtom kolu Evrolige gde dočekuju Barselonu.

Tribine su ispunjene do poslednjeg mesta, a uzbuđenje se oseća u vazduhu. Među prisutnima, posebno je zapažena Nika Tošić, ćerka pevačice Jelene Karleuše i bivšeg fudbalera Duška Tošića.

Mlada naslednica je na utakmicu došla sa ocem, a za ovu priliku je odabrala dres Crvene zvezde, pokazujući tako svoju podršku domaćem klubu u ovom važnom okršaju.

Duško Tošić Nika Tošić Barselona Crvena zvezda
Starsport 

Podsetimo, pop diva Jelena Karleuša, nedavno je okončala svoj brak sa Duškom, nakon 17 godina zajedničkog života.

Ona je saopštenjem i fotografijom na Instagram profilu obavestila javnost o svemu, a potom detaljno ispričala kako se osećala nakon potpisivanja papira.

jelena karleuša duško tošić.jpg
Damir Dervišagić 

- Ujutru nisam dobro, ajde mogu tako da kažem. Ujutru imam tako neke...Nisam u poslednje vreme nešto tako emotivno dobro, ali kada je reč o poslu, nikada bolje i to daje jednu dobru celinu. Kako sam trenutno? Pa okej, mogu da kažem da se žene u Srbiji čudno jako ponašaju prema razvodu. Dobila sam na hiljade i hilajde poruka kada sam objavila onu sliku sa razvoda. To je zato što žene kod nas razvod doživljavaju kao smrt, kao smrt u porodicu i to je za njih smak sveta, gubitak svega što su stvarale. Ja sam imala tu sreću da sam se razvela od dva advoakta, da sam gledala mog i advokata s druge strane i gomilu nekih papira - rekla je ona.

 Bonus video:

Privatna arhiva Jelena Karleusa koncert u Staroj Pazovi

Tribine su ispunjene do poslednjeg mesta, a uzbuđenje se oseća u svakom kutku ovog legendarnog stadiona. Među prisutnima, posebno je zapažena Nika Tošić, ćerka pevačice Jelene Karleuše i bivšeg fudbalera Duška Tošića.