Rada Manojlović jednom prilikom dala je izjavu o svom najtežem trenutku u životu, kao i o sećanju na majku koja je godinama borila bitku sa opakom bolešću.

Pevačica je dala svoj maksimum, bila je vrlo uspešna u školi, a uporedo je pevala na veseljima kako bi uspela da zaradi i pomogne majci u lečenju.

Ona i njena sestra koja je tada imala samo 17 godina, nisu krile svoju veliku veru da će im se majka izlečiti, ali sudbina je nažalost odlučila drugačije.

screenshot-11.jpg
Kurir Televizija 

Radina majka je izgubila borbu u ranim godinama. Pevačica je isticala kako je njena majka znala jednom rečenicom da je smiri i ohrabri u trenucima kada je plakala zbog nje.

Rada nije volela da deli previše svoj privatni život. U javnosti se nikad nije pojavila njihova zajednička fotografija, međutim nedavno na Instagramu je podelila portret sa svojom majkom i sestrom.

Njihova pokojna majka se nalazi na sredini portreta, dok su Marija i Rada nacrtane između svoje majke. Ova fotografija tera mnoge na suze. Umetnica koja je nacrtala portret, postavila je i fotografiju njihove majke, koja joj je poslužila za iscrtavanje ovog emotivnog portreta.

- Ljudi mi uvek govore da izgledam baš kao ti. Ne bih to menjala ni za šta na svetu. Volim te mama. 20 godina živiš kroz nas, u nama, sa nama...Doživotno! Obećavam - ostavila je komentar ispod slike sestra Marija.

 - Najviše na svetu...ovom i onom - nadovezala se Rada komentarom. Portret pevačice sa svojom majkom i sestrom mnogima je naterao suze na oči. Oglasila se i pevačica koja je dala svoje mišljenje.

- Ovo je nešto najlepše što je neko uradio za nas - napisala je ona u komentarima uz nekoliko emotikona srca.

Mnogi pevačicini fanovi su poslali Radi reči podrške.

 Bonus video:

Kurir televizija Čekanje na transplantaciju organa uz hroničnu bubrežnu insuficijenciju