Voditeljka Jovana Jeremić našla se nedavno na proslavi sa svojim partnerom Draganom Stankovićem, a u toku večeri odlučila je da preuzme stvar u svoje ruke, te je zapevala uz bend. 

Jovana je za 10 minuta zaradila čak 1.000 evra, a zbog ovog poteza došlo je do sukoba između nje i pevačice benda.

Naime, Anđela Vjetrović je na svom Tiktok nalogu objavila snimak kako Jovana peva uz opis koji se voditeljki nije baš dopao.

''Bakšiš je diskretno uzela za jednu ratu "roleksa" jer tako jedna zvezda radi'', napisala je pevačica na svom Tiktoku.

Na video snimcima se moglo primetiti da Jovana novac koji je dobila u toku pevanja ostavlja na svom stolu, a mi smo kontaktirali šefa orkestra Mikicu da nam ispriča iz svog ugla kako je izgledao ovaj događaj o kom se naširoko priča.

- Ja nemam društvene mreže, upravo sam saznao šta se desilo. Ja sam bio prisutan, bio sam domaćin na svadbi, to su moji prijatelji. U svom orkestru imam pevača i pevačicu, Anđela nije stalni član mog orkestra. Bilo je dosta pevača koji su uzimali bakšiš, među njima je i Jovana Jeremić. Ona je džek i zvezda, mi se dugo poznajemo - rekao nam je Mikica na početku.

Privatna arhiva Pogledajte kako je Jovana Jeremić za 10 minuta uzela 1000 evra

Kako je Mikica otkrio, Jovana je novac od bakšiša koji je dobila ostavljala na svom stolu, te da nije otišao muzičarima u ruke nakon njenog izvođenja.

''Jovana je dobijala neki novac, video sam kada je ostavila pare na sto, ja ne idem da skupljam novac. Ja sad ne mogu da kontrolišem ko je stavio u džep, ko je ostavio kod pevača" rekao je Mikica, inače šef orkestra koji je nastupao te večeri.

kurir.rs/blic

Kurir Jovana jeremić sa ćerkom i Draganom prošetala crvenim tepihom