Voditeljka Bojana Lazić veoma mlada se udala i rodila sina, a potom i razvela. Životne borbe koje je vodila su je, kako kaže, očvrsnule, a u sad ke otkrila kakvog danas partnera želi kraj sebe, ali i šta misli o bivšem partneru Žarku Laziću, kao i da li je bilo situacija kada je morala da se osloni samo na sebe i izbori se sa obavezama i problemima.

- Kako da ne, pa i dan-danas se to dešava, ali je nekako sve lakše, jer sam danas totalno samostalna i u finansijskom smislu, ali i psihičkom. Kada dete ima temperaturu, više nemam potrebu da zovem mamu ili bivšeg supruga, sve to sama rešim - priča Bojana i otkriva koliko joj je bitna podrška bivšeg supruga.

- Za dete je najvažnije da ima oba roditelja. On jeste otac i roditelj našem detetu. Kad ne živiš sa partnerom, a kada se desi nešto lepo ili ružno, ti si sam. Ja sam zaista samostalna, jer moji roditelji žive u Crnoj Gori, i u tom smislu ovde nemam nikoga. To me je očeličilo. Da odvedem dete kod babe i dete za vikend, to nikad nisam imala, ali zato nijedan trenutan Matejinog detinjstva nisam propustila. Sada kada bih se odlučila za drugo dete, otvorila bih četvore oči. Jeste lepo, ali nije lako.

layic.jpg
Dragana Udovičić, Instagram/bojanalazic00 

Ljubav i romantika nikad neće izaći iz mode. Bojana je zaljubljive prirode, ali kako kaže, ta “ljubav na prvi pogled” često nije ona prava.


- Verujem u ljubav na prvi pogled, ali se na kraju to ispostavi da nije prava ljubav. Sa Žarkom to jeste bila ljubav na prvi pogled, bila sam previše mlada. On je bio drugačiji, šarmantan, duhovit. Mnogo volim duhovite muškarce, uopšte mi taj izgled nije toliko važan, koliko mi je bitno da je on duhovit, sposoban, da ima tu harizmu. Razmišljanje u mojim 20-im i u 30-im nije isto. Sad nekako više volim mirnije muškarce i one koji nisu u centru pažnje - priča Bojana i otkriva koje kvalitete mora da poseduje muškarac koji bi osvojio njeno srce:

- Mora da bude samostalan u svakom smislu, da bude pravi muškarac, a kada kažem pravi, smatram da nije plašljiv. Mnogo je danas iskompleksiranih muškaraca, pate od tih nebitnih stvari. Stalno se takmiče sa ženama, ko će biti lepši, bolji, uspešniji. Volim uspešne, samostalne i sposobne muškarce koji imaju svoje ja.

Kako je istakla, ne želi da bude lažno skromna kada su finansije u pitanju.

- Meni je važna ta finansijska stabilnost kod muškarca. Ne tražim ja vile i kamione, važno mi je da imam svoj dom, siguran posao, da mogu da otputujem negde. Čovek koji kaže da mu nisu bitne finansije, taj laže. Najvažniji je mir, ako ti zadržiš to, a imaš svoje vreme i zaradiš uz to, to je onda dobitna kombinacija - kaže Bojana.

Kako je objasnila još se nije pojavio partner “za ceo život” kog bi predstavila sinu.

- Kad smo se vraćali avionom iz Crne Gore, kaže on meni: “Jao, mama, što te gleda ovaj”. Pa dalje nastavlja sa pitanjima: “Mama, kako si ti tako lepa, a sama?” Onda ja njemu objašnjavam da sam ja odvojila ta dva sveta. Kada sam u dugoj vezi i imam partnera, ja te stvari ne spajam, jedino ako to ne bude do kraja života, pa ću ga predstaviti u svakom smislu svom detetu. On me posmatra kao neku jadnu samu ženu. Voleo bi da budem sa nekim i bio bi mi podrška, nema taj problem.

"Ponovo sam sama"

Voditeljka je otkrila i da li je emotivno ispunjena i da li je nakon bivšeg supruga upoznala muškarca za ceo život.

- Bojana trenutno nema nikoga. Nedavno sam završila svoju petogodišnju vezu i stavila tačku. Ponovo sam sama i najbolja verzija sebe sam kad sam sama - kazala je ona.

kurir.rs/blic

Privatna arhiva Pogledajte kako je Jovana Jeremić za 10 minuta uzela 1000 evra