Jedna od najpopularnijih mladih pevačica na našoj sceni, Senida Hajdaršašić, poznatija kao Senidah, godinama puni dvorane i klubove i publika, pogotovo mlađa populacija, je prosto obožava.

Međutim, kao i većina njenih kolega, tako je i ona jednom prilikom doživela veliku neprijatnost tokom nastupa, kada nije znala šta da radi i kako da odreaguje na nastalu situaciju, a da stvar bude još gora, to je bio Senidin prvi javni nastup.

1803-ata.jpg
ATA 

 Ona se prisetila svog prvog izlaska na binu, pa otkrila da je jedna devojka iz publike priredila veoma neugodnu situaciju kako njoj, taok i ostatku ljudi koji su došli na festival.

- Jedan od najgorih nastupa ikada! (smeh). To je bilo na jednom festivalu u Sloveniji, akustičan nastup. Tad još nisam imala moj bend već sam nastupala sa dvojicom gitarista. U početku je sve bilo ok dok u publiku u prvi red nije došla jedna starija devojka koja je počela histerično da viče, vrišti i skače, valjda je željela da privuče pažnju. Onda je došlo obezbeđenje i odvelo je ali se ona bila uporna i ponovo se vratila i bila još glasnija. Nije bila pri sebi, tako da nisam mogla da zamerim, ali svakako nije bilo prijatno. Kad bi mi se to desilo sada, skroz bih drugačije odreagovala.

Kurir.rs/ExpressTabloid

 Bonus video:

kurir televizija SENIDA OTVORENO PROGOVORILA O DINU MERLINU: On ne može da mi bude gost na koncertu! Pomenula i poznanstvo sa Borom Čorbom