Iskoristite predstojeće oktobarske i novembarske dane za uživanje u prelepim jesenjim bojama evropskih gradova, uz fantastične Last minute cene paket aranžmana. Pravo je vreme za spontano putovanje i istraživanje novih destinacija po povoljnim uslovima!

Pariz, legendarni "Grad svetlosti i ljubavi", jedan je od najposećenijih i najšarmantnijih gradova Evrope. Ako do sada niste imali priliku da ga posetite, sada je savršen trenutak da otkrijete njegovu neodoljivu magiju – od prepoznatljivih znamenitosti poput Ajfelove kule i Luvra, do skrivenih kutaka prepunih umetnosti, kulture i elegancije. Spakujte najosnovnije stvari, obezbedite pasoš, i pravac na aerodrom! Agencija “Travelland” je spremila svim ljubiteljima ovog grada avionski paket aranžman na 3 noćenja po ceni od 389 evra za polazak 24. oktobra. Boravak od 4 noćenja možete rezervisati po najnižoj ceni od 439 evra i to za polazak 26.10. Ne zaboravite da nam se bliži i praznik "Dan primirja u Prvom svetskom ratu", koji donosi neradne dane – idealna prilika da iskoristite slobodno vreme za putovanje. Zašto ne biste otputovali baš u Pariz? – organizovani polasci su zakazani za 8. i 10. novembar.,

Oktobar donosi još prilika za nova iskustva – posetite i predivnu Barselonu. Iskoristite blagu jesenju klimu i istražite ovaj dinamični grad, prepun istorije, umetnosti i mediteranskog šarma. Ovaj grad svojim posetiocima nudi mnogo aktivnosti i pregršt dešavanja...
Uz atraktivne cene paket aranžmana, pravi je trenutak da rezervišete svoje putovanje i uživate u magiji ovog grada – agencija “Travelland” je spremila LAST MINUTE ponudu za avionski aranžman sa polaskom 23.10. na 4 noćenja po ceni od samo 379 evra. Za predstojeći praznik u novembru, aranžman na 3 noći ima cenu od 419 evra (polazak je 10.11.)

korzika.jpg
Promo 

Korzika u novembru – Skriveni biser za miran i autentičan odmor
Korzika (Corsica) je prelepo mediteransko ostrvo koje pruža jedinstven spoj francuskog šarma i italijanskog uticaja. Poznata po svojoj netaknutoj prirodi, planinskim masivima i dramatičnim obalama, predstavlja raj za ljubitelje avanture i prirode. Jedna takva avantura od 4 dana je zagarantovana 8. novembra, pružajući vam priliku da otkrijete skrivene lepote ovog fascinantnog ostrva. Paket aranžman na 3 noćenja osmišljen je za sve hedoniste koji žele da uživaju u raskošnoj prirodi, autentičnim lokalnim delicijama i opuštajućem ambijentu (cena po osobi od 629 evra).

Produžite vikend tokom predstojećeg praznika “Dan primirja” i častite sebe jednom sjajnom destinacijom – posetite čuvenu Azurnu obalu. Aranžman na 4 noćenja za predivan grad Nica, spreman je za polazak 10.11. po ceni od 399 evra po osobi. Nica je poznata po svojoj sofisticiranoj atmosferi, blistavim plažama i promenadi Promenade des Anglais. Verujemo da će vam sunce u novembru i te kako prijati.

Sunčani novembar očekuje vas i u Lisabonu. Ukoliko dugo priželjkujete da posetite ovaj grad, prava prilika se ukazuje za polazak 10.11. – u ponudi je aranžman na 4 noćenja, a program predviđa i fakultativne obilaske: Sintra, Kabo da Roka, Batalja, Nazare...

nica.png
Promo 

Na stranici METROPOLE možete pronaći još mnogo atraktivnih ponuda za evropske destinacije, uključujući i Italiju, Češku, Poljsku, Grčku, Nemačku, Tursku, Mađarsku… sa polascima do kraja godine, a posebno za spektakularni Doček Nove 2025. godine po specijalnim First minute cenama.
Za više detalja obratite se u poslovnici agencije radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo