Pevačica Tanja Savić otkrila je u kakvim je odnosima sa kolegama sa kojima se takmičila u "Zvezdama Granda", a kako je rekla, niko od njih nije želeo da dođe na njen koncert, uključujući i Slavicu Ćukteraš, sa kojom je imala svađu koja se i danas prepričava.

- Ja sam ih zvala, ali se nisu odazvali. Odazvao se jedino Bane Mojićević, tako da od njega očekujem da će doći, a verovatno će i pevati na mom koncertu. A ovi ostali ne, nisu hteli da dođu - rekla je Tanja, a na pitanja zbog čega misli da su kolege donele tu odluku odgovorila je:

s t.jpg
Toxic 

 - Pa nisu hteli. Oni su se izjasnili da… Mislim za Stevana, on se nešto izjasnio hoću-neću, otkud znam. Ali nije nešto toliko potencirao da će da dolazi. Nije mi jasno što. S tim što se ne čujemo neko vreme, verovatno su se i oni malo udaljili. Svi smo se mi udaljili, ne družimo se više i sve je možda zbog toga. Ali opet, moje je bilo da pozovem, pa sad oni ako hoće - kazala je za "Grand".

Tanja je potom otkrila da li joj je Slavica čestitala na koncertu u beogradskoj Areni.

screenshot-6.jpg
Kurir Televizija 

 - Ma, sigurno su mi sve kolege čestitale što sam zakazala Arenu, evo, sve su potrčale! Slavica Ćukteraš da l' mi je čestitala? E, ona je najviše potrčala, ona je prva potrčala! (smeh) Ubiće me dečko šta lupetam ovo... (smeh) Ja sve ljude volim, svima bih čestitala na uspehu, ne znam... - kazala je Savićeva.

 Bonus video:

Privatna arhiva Tanja Savić peva olimpijcima