U emisiji "Zvezde Granda" koja se emitovala sinoć bilo je dosta napeto.

Posebnu pažnju je privukla takmčarka iz Bijeljine, Nina Majstorović, koja se nije proslavila u svom prvom pojavljivanju u “Zvezdama Granda“ s obzirom da je na jedvite jade dobila tri glasa.

Screenshot 2024-10-19 230116.png
Printscreen 

Međutim, Ceca Ražnatović odlučila je da je podrži, dok je Bosanac dao panik taster čim se začula prva strofa druge pesme, “Ti muškarac“ Viki Miljković.

Naime, Bosanac bio potpuno zbunjen takmičarkinim nastupom, Ceca ga je isprovocirala pred početak komentarisanja.

- Trepni dva put ako si otet Bosanac - našalila se Ražnatovićka pokušavajući da ga odobrovolji, dok je on nastavio u svom maniru.

- Veruj mi Nina, ovi koji su ti dali glas niti čuju, niti znaju niti mogu. Oni samo pokušavaju. Neiskustvo, loš manir, puno falša, to se teško popravlja. Evo zapisaću koga ćeš odbrati za mentoa da vidim kako ćeš napredovati - istakao je.

Screenshot 2024-10-19 230049.png
Printscreen 

- Alal ti vera, baš si joj dao vetar u leđa. Pedagoški pravo, ubi dete na mestu, ajde molim te…- bila je razočarana Ceca koleginim izlaganjem.

- Pa ti je vodi kući onda – nadovezao se, kada mu je Ceca odbrusila:

– Pa povešću se, ja sam i dovedena ovde da ih učim, nisam namćor kao ti, evo videćemo!

Mili je želeo da je pohvali pa ju je uporedio sa Majom Berović, sa čim se i Ceca složila.

Screenshot 2024-10-19 230008.jpg
Printscreen 

- Strašno si me podsetila na nju iz onog perioda njene pesme “Džin i limunada“ koju sam joj ja radio. Mislim da treba da razmišljaš slobodno, da vidiš u kom ćeš pravcu ići, jer i Maja je eksperimentisala. Panik je nepravedan- bio je iskren Mili.

Iako su pohvale stigle i od strane Đorđa Davida, izgleda da je Mili svojim izlaganjem “kupio“ takmičarku te je ona za mentora odabrala upravo njega.