Roditelje bivše teniserke Ane Ivanović, Dragana i Miroslav vratili su se sa putovanja u Srbiju, a društvo su im pravili snajka Dragana Džajić i njen suprug Miloš, kao i unuk Vid koji se nije odvajao od deke.

whatsapp-image-20221229-at-11.39.14-am.jpg
Kurir/A.J.Panić 

Svi su bili u kežual izdanju, majka Ane Ivanović na licu nije imala ni trunku šminke, kao ni Dragana, a brat bivše teniserke je jedini bio u poslovnom izdanju. Zajedno su se uputili ka džipu koji ih je čekao na parkingu, spakovali su stvari i uputili se u nepoznatom pravcu.

ana-ivanovic.jpg
Printscreen / Instagram / anaivanovic 

Inače, brat Ane Ivanović, retko se eksponira u javnosti, ali je poznato da se bavi biznisom. Ana Ivanović sama ima dva svoja biznisa, i firmu u Beogradu gde joj brat najviše pomaže. 

- Imam par poslovnih projekata. Kozmetička linija je nešto što mi je blisko srcu. To je nešto što sam ja sama kreirala, uz pomoć profesionalaca u tom polju. To je organska kozmetika. Oduvek sam volela da vodim računa o sebi na prirodan način, ali to je često bilo teško naći, da bude prirodno, da bude organsko. Htela sam da kreiram nešto što znam sto posto odakle dolazi i kakvog je kvaliteta. Imam odličan tim, želim da se to razvije. Bastijan koristi moju liniju! - ispričala je Ana Ivanović jednom prilikom, spomenuvši tad i supruga.

- Tu je i jedna kompanija, to je IT. Tehnologija je u pitanju, bazirani smo u Beogradu. Moj brat je tu, on pomaže oko toga, on je više ekspert u tom polju od mene. A tu je i par brendova sa kojima Basti i ja sarađujemo u Nemačkoj - dodala je nekadašnja prva teniserka sveta.

kurir.rs/blic