Svetlana Ceca Ražnatović, po svemu sudeći, obožava hitove svoje koleginice Dragane Mirković, pa se ne libi da ih i javno zapeva pred širokim televizijskim auditorijumom.

unnamed.jpg
Damir Dervišagić, ATAImage 

Tako je Ceca u društvu svoje kume Violete Viki Miljković otpevala čak dva stara Draganina hita - "Imam dečka nemirnog" i "Ne vraćam se starim ljubavima" iz 1984. i 1985. godine.

"Neće, neće, on to dobro zna, neće druga biti kao ja" i "Kao da ti nisam verna bila, ne znam stvarno, gde sam pogrešila", čuje se kako Ceca i Viki pevaju u duetu u najavi za jednu emisiju, a ovaj potez izazvao je mnošto komentara na društvenim mrežama.

1321321321.jpg
Ana Paunković, Petar Aleksić 

Inače, njih dve godinama nisu u kolegijalnom odnosu, ali i pored toga, Dragana je pre nekoliko meseci javno čestitala na venčanju Cecinoj naslednici Anastasiji Ražnatović i poželela joj sve najlepše u bračnom životu.

- Bilo mi je jako drago, to je stvarno lep gest i samo lud čovek u tome može da vidi nešto loše. Naprotiv, Bogu hvala, tako i treba i to su neke lepe stvari. Žena je čestitala nešto što je lepo i što je bitno za moju porodicu i hvala joj puno - rekla je tad Ceca za medije.

Nešto ranije Ceca se osvrnula i na vest o Draganinom razvodu od Tonija Bijelića.

- To stvarno ne mogu da komentarišem. Niti znam šta se dešava u nečijem životu, niti me to zanima. U svakom slučaju, uvek je pretužno kad se jedna porodica rastura. Nikome to ne želim i niko normalan to ne želi nekome. Naravno da sam uz koleginicu - istakla je Ražnatovićeva.

dragana-mirkovic-ceca-raznatovic.jpg
Damir Dervišagić, Instagram 

Kurir.rs

 Bonus video:

Kurir televizija Dragana Mirković, nastup u Budvi