U današnjem izdanju emisije "Stars Specijal", voditelji Goran Jovanović, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Milica Stanimirović pokrenuli su temu koja će svakim danom biti sve aktuelnija, odnosno proslava Nove Godine.

Lepa Brena je zakazala nastup za Novu Godinu u Beogradu, a Jovanović je istakao da ona dosta prati korake svoje snajke, Aleksandre Prijović, koja je prošle godine na istom mestu pevala za doček Nove Godine.

- Organizovano je kao za koncert, imaš zlatni i srebreni sto, a ni cene nisu niske - istakao je Kleut.

20241020-CRNA-HRONIKA.00_27_26_11.Still012.jpg
Kurir Televizija 

Voditelji su primetili i da su cene koje ove godine ljudi moraju da izdvoje kako bi Novu Godinu dočekali uz nastup nekoga sa domaće estrade nikada veće.

- Ja sam jednom bila za jednim od stolova koji su blizu bine za doček Nove Godine, i na sreću su mi te karte bile poklonjene, jer je nastup isti kao bilo koji drugi, a traje kraće - rekla je Olivija.

Kurir televizija Koliko će muzičari ove godine naplatiti doček Nove Godine?

Voditelji su rekli i da su ove godine muzičke zvezde već u spetembru zakazale svoje novogodišnje nastupe, a da je među njima i Aleksandra Prijović koja je svoj nastup naplatila više od Lepe Brene. Neka od imena koja će takođe nastupiti u regionu su i Dragana Mirković, čija cena se strogo krije, ali i Zdravko Čolić.

Kako voditelji ističu, najveća potražnja ove godine je za Severinom Vučković, a gradonačelnica Sarajeva je za njen nastup navodno izdvojila pozamašnu sumu.

Tamara Milutinović ekskluzivno za Kurir o otkazivanju nastupa za doček Nove Godine

Pevačica je otkrila šta se u pozadini dešavalo tokom ovog procesa:

- Saznala sam pre nekih 5 dana, ali nisam htela da donesem ishitrenu odluku. Shvatila sam da mi pevači ne smemo da dozvolimo taj vid nepoštovanja. Ako je nastup dogovoren pre 7 meseci, to treba da se ispoštuje ili se pevač bar pita da li se slaže sa promenom plana, a ne da ja saznajem preko društvenih mreža. Zato sam ja odlučila da prekinem saradnju sa tim organizatorom. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Kurir televizija Nova šansa za život: Ivanina priča o transplantaciji organa