Saša Obradović iskoristio je nekoliko slobodnih dana pred povratak u Monako, gde živi i radi, kako bi prošetao Beogradom.

Bivšeg košarkaša, a sadašnjeg trenera, naš paparaco uslikao pred povratak na Azurnu obalu, gde je započeo četvrtu sezonu na klupi Monaka.

Sasa Obradovic (1).jpeg
Kurir 

Saša je uživao u laganom hodu centrom naše prestonice, a kako je ogladneo, zanimaciju je našao u kokicama, koje su mu se, izgleda, baš svidele. Očekivano, Obradović je bio u sportskom izdanju - crnoj trenerci i majici, a glavu je od sunca zaštitio kačketom u istoj boji.

Saša je nedavno za medije istakao da je on pre svega Srbin i da našu zemlju na najbolji način predstavlja i u Francuskoj, pa čak i kad njegov klub igra neke utakmice protiv naših klubova.

Saša Obradović.jpeg
Kurir 

- Kao Srbin osećam se super da me neko poštuje i na ovakav način mi izražava poštovanje. To je velika čast zbog cele prošlosti i svega što se dogodilo, na kraju krajeva, iz suprotnog sam tabora. Nije toliko ni bitno, ja sam Srbin ovde, Srbin sam i u Monaku i predstavljam zemlju gde god da se nalazim. Svi moraju da znaju da sam potpuno posvećen Monaku, srećan sam što sam ovde. Odrastajući, bio sam navijač Crvene zvezde, ostavio sam veliki trag u istoriji kluba. Kada sam otišao odatle, odbacili su me iz porodice. Ni na ulici niko nije hteo da priča sa mnom. Nisam to očekivao. Hteli su da me unište i kao osobu i trenera. Bio sam veoma tužan zbog toga - rekao je Saša jednom prilikom.

Sasa Obradovic (3).jpeg
Kurir 

Kurir.rs

Kurir televizija "NAŠA BRONZA IMA ZLATNI SJAJ" Saša Obradović za Kurir analizirao uspeh Srbije na OI u Parizu: Velika je čast imati takvu ulogu