Pevačica Tina Ivanović prvi put javno je priznala da se razvela od supruga Zvezdana Anđića, o kočijem krahu braka je Kurir prvi pisao. Tina je sve vreme uplakana pričala o razvodu od Zvezdana, a osim priznanja, otkrila je i šta je razlog okončanja njihove ljubavi.

tina-zvezdan01-damir-dervisagic.jpg
Damir Dervišagić 

Naime, spekulisalo se da je okidač bilo nasilje koje se dogodilo u njihovom domu, a pevačica je to sada razjasnila. 

- Pisalo se da ste se odvojili i da ste stavili tačku zbog nečeg velikog što se dešavalo u kući. Nije bilo nijednog vida zloostavljanja - pitao je reporter.

- Ne, taman posla, imamo svoje razloge, tu ću staviti tačku...Tek sam sada videla ko su mi pravi prijatelji, a ko se pravio da mi je prijatelj. I sa javne scene, a i ovako bliski prijatelji, baš. Dosta mojih koleginica sa javne scene su me pozvale...Pre par meseci se to desilo, rekla sam da ne želim da pravim marketing oko toga - rekla je Tina.

2024-10-20 14_54_26-Ekskluzivno_ Tina Ivanović potvrdila da se razvodi - Priznala da je do kraha bra.jpg
Pritnscreen 

Podsetimo, nakon nedelja tokom kojih se pisalo i nagađalo o razvodu Tine i Zvezdana, pevačica je danas odlučila da se oglasi i otkrije pravu istinu u emsiji "Premijera vikend specijal".

- Moram prvo da kažem da nije bilo ni prevare, niti bilo šta, imali smo svojih razloga, neki sukob mišljenja. Ostali smo u super odnosima, prvenstveno je on moj prijatelj. Preživeli smo zajedno toliko godina - istakla je Tina.

Kurir.rs/telegraf

Kurir televizija TINA IVANOVIĆ PRIČALA JE O NAVALENTNIM GOSTIMA I NEPRIJATNIM SITUACIJAMA: Postoje kvazi pevačice koje kvare ugled nas pravih!