Mnoge javne ličnosti odavno prodaju svoje intimne fotografije i videe na sajtovima za odrasle, a voditeljka Jovana Jeremić priznala je da li bi uradila tako nešto.

- Nikada, nikada, to se kosi sa mojim stavovima - rekla je nedavno Jovana.

- Meni je časnije da snimiš film za odrasle i okačiš lepo na sajt da se vidi, ovamo se skidaš svakako i vidi ti se... Ja sam sofisticirani tip žene, ja volim sve sofisticirano, kada su takve stvari na drugačijem nivou - dodala je ona.

U emisiji Ognjena Amidžića je, sa druge strane, otkrila koga poštuje od kolega.

jovana.jpg
Jovana Jeremić 

- Ko mi se sviđa, koga izuzetno cenim u svom poslu. Jako cenim Sanju Marinković, mnogo je volim i ona to zna, počela sam u njenoj emisiji. I Ognjena, takođe - istakla je.

Voditeljka, inače, odavno uživa u ljubavi da biznismenom Draganom Stankovićem.

Jovana je jednom prilikom objasnila da su joj se sve velike stvari u životu desile na neki veliki pravoslavni praznik, pa je ne čudi što se na crveno slovo i razvela.

- Na Svete Vrače sam završila fakultet, udala sam se na Đurđevdan, rođena sam uoči Svete Petke, nevinost sam izgubila na Vidovdan, a razvela sam se na prvi dan velikog posta - pričala je voditeljka.

Tvrdi da govori 5 jezika

Jovana Jeremić je, podsetimo, podelila na Instagramu svoj CV u kom je navela da govori pet jezika, među kojima su: srpski, bosanski, hrvatski, španski i engleski.

Ona uskoro putuje u Ameriku kako bi pratila tamošnje izbore za predsednika, a pokazala je CV u kom piše nivo njenog obrazovanja, koliko jezika zna, njene veštine, a u opisu objave je napisala:

- Spremna za američku turneju!

kurir.rs/blic

Privatna arhiva Pogledajte kako je Jovana Jeremić za 10 minuta uzela 1000 evra