Da je Sveti Nektarija Eginski Čudotvorac znao da će pevačica Maja Nikolić njegov lik držati u rukama i pričati o njemu, nismo sigurni da bi mu se to dopalo.

Maja Nikolić često na svojim društvenim mrežama komunicira sa svojom publikom, preporučuje im proizvode, deli sa svojim obožavaocima situacije iz privatnog života. Pre nekoliko dana pevačica je na svom Instagram profilu objavila video u kom preporučuje knjigu oi Svetog Nektarija Eginskog Čudotvorca, napisanu rukom oca Nenada Andrića.

Nikolićeva kao i svaka druga osoba voli naprednu tehnologiju, pa često na svojim videima i slikama koristi filtere za ulepšavanje. Isto to je uradila i kada je ovaj video u pitanju samo što je njen filter prešao i na lik sa knjige - Svetog Nektarija Eginskog.

Pevačica ovaj problem na videu nije primetila, ali njeni pratioci jesu, pa su se komentari nizali jedan za drugim.

"Jel vidi Maja da je i Nektarija isfiltrirala", " Ženo šta uradi Svetom Nektariju", "Već 99. put gledam video u kom je ovaj filter s Maje prešao i na nektarija čudotvorca i nije mi dobro - bili su samo neki od komentara

Podsetimo, Maja je pre nekoliko dana svoje pratioce iznenadila i videom iz automehaničarske radnje gde je varila polupani auto.

Kurir televizija Maja Nikolić: Želela sam da budem prevodilac za filmove, ali sam sa 17 godina postala popularna