Ova nedelja mi je baš naporna, drage moje abronošice.
Ne osećam se dobro, pravo da vam kažem. Ima mnogo lepih vesti, interesantnih informacija, ali se ja osećam jako loše. Nije mi ni do čega. Ne znam da li ova promena vremena utiče na moje raspoloženje, ali vi ne brinite, za vas sam uvek tu kako god da se osećam.
Idemo malo do Novog Sada. Tamo je bilo baš posla za mene prethodnog vikenda. Saznala sam dve velike ekskluzive. Naravno, prvo ću da ih podelim s vama dok ne dobijem dokaze, a onda ide i javno. Evo o čemu se radi.
Poznata estradna zvezda krije novog dečka sportistu. Poznati su i ona i on. Nju ćemo zvati Pupica, a njega Rupica. Kriju se kao zmija noge, ali ja sam ih videla i sve mi je bilo jasno. Zapravo, kristalno jasno. Nisu očekivali da me sretnu usred noći u delu Srpske Atine gde je inače uvek mirno. Kad me je ugledala, skamenila se, a on je počeo da se pravda. Nažalost, mrkli je mrak pa nisam uspela da ovekovečim, ali polako, namestiće se oni samo tako. Pupica je zapratila Rupicu na društvenim mrežama i ostavlja mu srca, lajkove, zvezdice i gromove. Tu se ne kriju. Ali, naravno, to je sve pod parolom prijateljstva. Neka ih, neka su kao prijatelji, a ja vam garantujem da će tu tek da bude skandala. Živi bili pa videli.

abronosa-sms-preljubnice.jpg
Kurir štampano 


Do tada da vam kažem još jednu zanimljivu pričicu. Radi se o poznatoj influenserki. E ona je prevarila najbolju drugaricu. Bile su jako bliske, družile se, na mrežama pokazivale kako su najbolje, ali evo prva prilika koja se ukazala, pokazale su jedna drugoj pravo lice. Zaboravila sam da vam kažem kako koju zovem. Jedna neka bude Ispeglana, druga Isfolirana. Ispeglana je sklopila dogovor s kompanijom, trebalo je da zajedno sa Isfoliranom uradi kampanju, ali je ona izbacila drugaricu iz igre. Čelnim ljudima je rekla da Isfolirana ne želi saradnju, naravno, nije je ni pitala, nego je 5.000 evra strpala sebi u džep. Saradnju su završili, novac isplatili i sticajem okolnosti Isfolirana je saznala sasvim slučajno da je i ona mogla da uzme lepe pare za samo 10 minuta posla. Tu je poludela i tikva je između njih pukla na komade.
Eto, drage moje, toliko od mene za danas. Verujem da sam vam dala zanimljive informacije, a do sledeće nedelje ljubim vas da pukne.

Kurir televizija Nataša Aksentijević: Kada vidim Mirku kako tokom snimanja ovo radi, smuči mi se