Jovan Radulović, influenser poznatiji kao Jodžir, imao je problem s policijom pre nekoliko dana u Beogradu, tačnije u najluksuznijem naselju u srpskoj prestonici Beogradu na vodi, i to zbog nepropisnog parkiranja.

Kako smo primetili, Radulović se ponašao bahato, a policija to nije tolerisala. Na video-snimku koji se pojavio na kanalu Novo mjuzik na platformi Jutjub do detalja se vidi cela situacija i rasprava između Jovana i nadležnih organa.

Screenshot_1076.jpg
print screen novomusic 

Jodžir dolazi u naselje, parkira svoj auto nasred ulice, a onda seda u kafić i ispija kafu sa svojim prijateljima. U jednom momentu se pojavljuje komunalni policajac, koji gleda u auto crnogorskog influensera, i tada se i sam Jovan njemu javlja i prilazi mu.
Nakon što mu komunalac objašnjava u čemu je problem i obaveštava ga da mora da pomeri auto, Jodžir se tome suprotstavlja i vraća se u lokal, gde nastavlja ispijanje pića i druženje s prijateljima. U jednom momentu se okreće prema policajcu i nešto mu dobacuje, a onda upotrebljava svoj telefon i s nekim komunicira putem poruka.

Screenshot_1077.jpg
print screen novomusic 

Neumorni policajac i dalje stoji pored njegovog četvorotočkaša, upisuje tablice i verovatno piše kaznu, a onda mu influenser prilazi i pokazuje mu svoj telefon. Službeno lice ne obraća pažnju na to, a onda se približavaju autu i Radulović seda na vozačevo mesto, ali se i dalje ne pomera, već pokazuje svoja dokumenta. S obzirom na to da je vreme prolazilo, a influenser nije uradio ono što je trebalo kako bi se situacija rešila mirno, ubrzo je došla interventna jedinica. Video-snimak se ovde prekida.

Podsetimo, Radulović je podigao veliku prašinu u medijima kada je izjavio da je njegov otac bio s pevačicom Ksenijom Pajčin.

- Majko, izvini, ali jeste tako. Ne mogu da tvrdim, samo pričam ono što su pričali ljudi. Jeste to je bilo kada je Ksenija došla tad u Herceg Novi, Sunčane skale su u pitanju, tada je bila grupa Luna s pesmom "Devet i po nedelja".

- Tada je moj tata bio u žiriju, ne lažem, bio je iza žirija, pre toga se čuo s mojom majkom i kaže "možda idem, možda ne idem", ali tu je bila Ksenija. Moj otac je tad zakupio Titovu vilu.

Ova njegova izjava unela je nemir u porodici pokojne pevačice, pa se njena sestra oglasila na mrežama i poručila da, nažalost, mrtva usta ne mogu da govore.

Nakon toga mnogo se pričalo o njegovom učešću u rijalitiju, a nakon jednog videa u kom se oprašta od dece i žene svi su pomislili da stvarno ulazi u rijaliti, međutim, on je sve to demantovao i rekao da od ulaska u rijaliti nema ništa.

unnamed.jpg
Kurir 

Kurir televizija Recepcionar hotela predvideo smrt popularnog pevača!