Indira Aradinović,poznatija kao Indi ne pojavljuje sa u javnosti sa Zoranom Marjanovićem. Štaviše, pevačica izbegava i da pominje kompozitora kojem se ponovo sudi za ubistvo supruge Jelene Marjanović, a sa kojim ju je Kurir uslikao kako razmenjuju nežnosti letos na privatnom bazenu. 

Da u njihovom odnosu više ne cvetaju ruže svedoči to što je kompozitor pevačici poslužio samo da se u velikom stilu vrati na muzičku scenu.

WhatsApp Image 2024-10-21 at 3.31.00 PM.jpeg
Printscreen/Instagram 

To za Kurir priča Zoranov blizak prijatelj.

- Indi i Zoran su možda bili u šemi, nema tu iskrene ljubavi. To vam je idi mi dođi mi. Indi je Zorana iskoristila za muziku. Nju jedino to zanima. Ona želi da se u velikom stilu vrati na muičku scenu, a sa nim je postigla neverovatan uspeh.

WhatsApp Image 2024-10-21 at 3.30.55 PM.jpeg
Printscreen/Instagram 

I sama pevačica je indirektno potvrdila da joj je Zoran poslužio za povratak u muzičke vode:

- Ja sam ga sačekala posle robije da nastavimo vezu koju smo započeli. Šalim se. Čekala sam ga da napravimo novi hit, da bude bar upola kao ''Bato bre''. Od prvog dana otkad se poznajemo mi smo u nekoj čudnoj vezi. Mi nismo raskidali, a nikad nismo ni bili zajedno, nismo ni započinjali. Čudan spoj. Da se ogradim, slobodna sam devojka. Momak je slobodan. Baš kažem zato posle okršaja sa mojom sestrom da tako rešavam situacije, on je slobodan, ja sam slobodna. Tako da devojke slobodno mogu da mu se jave, da mu pišu - poručila je Indi i šokirala sve u studiju televizije Pink.

zora.jpg
Shutterstock, Zorana Jevtić, ATA images 

Kurir televizija "INDI JE PRVA DOŠLA U PORODIČNU KUĆU KADA SE SAZNALO DA JE JELENA NESTALA!" Stanišić: Evo šta je tada REKLA za Zorana Marjanovića