Voditeljka Dragana Katić više od dve decenije je na malim ekranima, a svoju televizijsku karijeru započela je kada je bila veoma mlada 1986. godine.

Dragana se jednom prilikom prisetila svojih početaka, te je na Instagramu podelila snimak iz jedne emisije koju je vodila kao dvadesetdvogodišnjakinja.

241646.02-25-37-24.still003.jpg
Kurir Televizija 

- Za mene moj dan beše davno kao što vidite. Imala sam 22 godine. Imala sam poverenje, sreću, šansu… Sad evo imam Instagram da ovo podelim sa vama. Fascinirana sam ovim glasićem - napisala je Dragana na svom Instagram profilu u opisu snimka.

Kolege, ali i korisnici društvenih mreža nizali su komentare ispod ovog snimka.

"Koliko je dobro što imaš ovaj snimak", "Lutka bila, lutka ostala", "Prelepe uspomene", "Ostala si sinonim za voditeljstvo", "Lep glas, to je ono što te razlikuje od većine", "Profesionalac u svom poslu", "Zadržala gracioznost sve ove godine", samo neki od komplimenata koje je dobila.

Inače, Dragana se u 30. godini ostvarila kao majka. Ona je tada dobila blizance, a u jednom intervju otkrila je da je želela da bude samohrana majka, a ne da bude u braku koji ne funkcioniše.

- Kada sam odlučila da budem samostalna majka jedan deo moje familije je primio to sa nekom zadrškom i nije baš bilo prijatno kako će oni nekome to da kažu, međutim ja sam njima vrlo lepo jasno i glasno objasnila da svako bira svoj životni put, da se nekom zalomi ovako, nekom onako... Meni se desilo ovako i to je to.

Kurir.rs/Blic

 Bonus video:

Kurir teleivizija "SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA!" Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije