Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić venčali su u tajnosti krajem avgusta 2011. godine.

Poznati par izgovorio je sudbonosno "da" na ceremoniji crkvenog venčanja održanoj u Crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu.

Naša ekipa boravila je u ovom gradu, gde smo u razgovoru sa građanima saznali da je bračni par veliki prijatelj crkve.

bosiljcic-2-foto-ojan-petrovic--mts-dvorana-promo.jpg
BOJAN PETROVIĆ/ MTS DVORANA PROMO 

- Koliko se sećam Jelenina je želja oduvek bila da se venča baš u ovoj božijoj kući. I njeni roditelji su dolazili u ovu crkvu. Oni su veliki prijatelji crkve. Kad god bi ih put naveo u Gornji Mlanovac ovaj duhovni hram ne zaobilaze. Znam da redovno idu na liturgiju. Pošteni su i dobri ljudi. Na taj način vaspitavaju i ćerku. Posebno je emotivno bilo kada su sa svojom naslednicom bili i pokazali joj gde su se venčali mama i tata. Jelena je divna žena, kao da je juče bilo venčanje, sećam se tog dana. Parikarli su automobil evo baš ovde pored crkve. Mladenci su izašli iz kola, Ivan joj je otvorio vrata. Mnogo mi je drago što njihov ljubav traje - ispričala nam je Milka.

jelena-ivan01-damir-dervisagic.jpg
Damir Dervišagić 

Mladenci su došli u ovaj grad i baš u ovaj sveti hram po blagoslovu preosvećenog vladike žičkog Hrizostoma koji ih je i venčao. Svečana ceremonija održana je tada u 14 časova, a svatovi su nakon sklapanja braka, za koji je ciljano biran praznik Velika Gospojina, otputovali za Beograd, gde su mladenci organizovali i stupanje u građanski brak.

Kurir TV PUSTI BRIGU SE03EP14