Rada Manojlović gostovala je u jednoj emisiji, gde je zanimljivim odgovorima intrigirala javnost. Pevačica tvrdi da je tim ljudi sa kojima poznati rade dosta bitan.

- Važno je imati oko sebe dobre prijatelje i dobru porodicu,  isto tako i u poslu, važno je koji je tim oko tebe da li želi da napredujete zajedno ili žele da samo uzmu pare od vas. 

Na pitanje kada će novi duet, pevačica je odgovorom sve nasmejala.

20240826-08-44-00radmila-rada-manojlovic--radamanojlovic--instagram-photos-and-videos.jpg
printscreen YT 

- Neće niko da snimi duet, nema koga nisam pitala sve su odbile, a ja ću snimiti tu pesmu za koju svi misle da je loša da vidim da li će biti pukovnik ili pokojnik. 

Pevačica se nadovezala i kada je reč o saradnji sa bratom.

- Ni brat neće sa mnom da snimi duet, očigledno nešto tu postoji, a vrlo je verovatno da im se ne sviđa pesma, a velika mi je želja da pronađem dobro numeru koju bih snimila sa Draganom Mirković.

2917207884684e5b98cf70d03864d622.jpg
Kurir.rs 

Pevačica se prisetila i anegdote još iz perioda kada je bila u vezi sa Harisom.

- Emir Lapsus je poludeo tih dana, ja ga puno pozdravljam ovom prilikom, ali je on mene zvao u 3 ujutru na video poziv, a ja sa Harisom i kažem sta je ovom Emiru, mi nismo uopšte bliski, a onda ga je Haris zvao i pitao o čemu se radi odakle tolika bliskost i sloboda između nas dvoje, ne bi to ništa bilo da Haris nije video.

Kurir / Naj portal

 Bonus video:

kurir televizija RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA DEO POSLEDNJE PESME MARINE TUCAKOVIĆ: TEKST JE STRAŠAN! Rekla šta joj je poslednje poručio Milan Stanković