Bosanski pevač Ibro Bublin, koji je 2017. godine pobedio u takmičenju "Zvezde Granda" rešio je da svoju karijeru uzme pod svoje ruke i digne je na viši nivo.

Nakon nekoliko singlova Ibro je objavio prvi deo svog albuma prvenca, za koji je iskeširao preko 50.000 evra. Ne samo da je za četiri nove pesme angažovao najbolje autore, tekstopisce i kompozitore, već je i za ekranizaciju pukao mnogo novca.

goran avr.png
Goran Avramović 

Očigledno da je za ovaj projekat morao mnogo da prištedi budući da je dva spota snimio u Dominikanskoj Republici na najskupljim lokacijama gde dozvolu za snimanje nisu mogli da dobiju ni mnogo poznatiji pevači. Na novim fotografijama može se uočiti da je pevač dosta radio i na svom fizičkom izgledu, pa je jedan od miljenika među ženskom publikom.

mora.jpg
Goran Avramović 

- Dugo sam pripremao pesme sa mojim saradnicima. Radili smo polako, ali sigurno. Moram reći da ništa nismo stavili pod “moranje” u smislu da moraju tad i tad pesme izaći, nego kada budemo sigurni da imamo jako dobar materijal i nešto što možemo sa ponosom prezentovati publici. Do sada sam izbacivao singlove koji su jako lepo prolazili kod publike, pa sam se nakon toliko vremena odlučio na album. Za mene je to veliki korak u dosadašnjoj karijeri - izjavio je Bublin za medije.


Mnogi ga pamte kao mladog momka iz takmičenja koji je publici i regionu poznat po zavidnim glasovnim sposobnostima, a danas je ostao dosledan svom muzičkom pravcu, baš kao i nekada, te nije želeo da iskače iz njega.

avram go.png
Goran Avramović 


- Ne žurim nigde. Zadovoljan sam sa ovim što posedujem u smislu svog mira, rasterećenosti od raznoraznih stvari. Nekako u ovom poslu mi je najvažnija publika, saradnici i energija koju uzajamno stvaramo. To me čini srećnim čovekom. Smatram da su ljudi, kada sam ja u pitanju spoznali iskrenost, a ne glumu, nešto što nema rok trajanja - rekao je bosanski pevač, koji od pobede u muzičkom takmičenju radi širom Evrope, Amerike, Australije.

Kurir/Pink

 Bonus video:

Kurir TV STARS EP 405