Rada Manojlović važi za jednu od zgodnijih pevačica na estradi, a jedna je od retkih koja se nije podvrgla trendu estetskih korekcija.

Kako se narodu ne može udovoljiti, svojevremeno se na društvenim mrežama pojavio komentar jednog pratioca koji joj je predložio da uveća grudi, na šta je ona žestoko odgovorila.

20240826-08-44-00radmila-rada-manojlovic--radamanojlovic--instagram-photos-and-videos.jpg
printscreen YT 

Pevačica je tada objavila selfije u izazovnoj haljini, a jedan pratilac ju je direktno pitao: "Kad će silikoni?".


- Neće, bogami, skoro - napisala je Rada, a na konstataciju kako je to retkost ovih vremena odgovorila je:

- Ja sam uvek za kontru i autentičnost, koliko može. Zadržati neku mladost tim tretmanima, to je okej, ali praviti od sebe slične jedne drugima, nikad neću biti za to! Različitost je lepa i privlačna.

Podsetimo, Rada je za "Grand" otvorila dušu o teškom periodu zbog čega je potražila stručnu pomoć.

20240826-08-42-40radmila-rada-manojlovic--radamanojlovic--instagram-photos-and-videos.jpg
printscreen YT 

- Ne mogu da kažem da nisam imala volju za životom, ali sam upadala u neko stanje gde sam jako htela da prespavam ceo dan. Samo da nisam budna. I takva sam bila dva meseca, ali sam imala sestru koja mi je rekla: "Znaš šta, Radmila, ti ne možeš više da spavaš". Jer, znate kakav je to život da ti legneš u podne i probudiš se uveče u devet. Nisam ni za emisije, ni za nastupe. Na sve sam išla sa nekom mukom i teskobom, uplašena od ljudi. Stanje je bilo katastrofalno, svi me pitaju kad će nove pesme, a ja nemam 100 evra u džepu - ispričala je Rada.

Kurir/Informer

 Bonus video:

Kurir televizija Rada Manojlović prvi put u "Pulsu Srbije"