Jelena Karleuša nedavno se razvela od Duška Tošića, a za medije je progovorila i o fizičkom nasilju koje je trpela u braku od strane bivšeg supruga, zbog čega je nekoliko puta morala da zatraži i pomoć policije.

JK je nakon koncerta u Skoplju govorila i o svom prijatelju, košarkašu Nikoli Jovanoviću, za koga je rekla da je prelep i divan momak, a onda se osvrnula i na vest da je upravo Nikola bio sa njom u kući na Dedinju, kada ih je početkom leta napao Tošić, pa je reagovala i policija.

jk.jpg
Damir Dervišagić, Tom Goyvaerts / Belga Press / Profimedia 

- Na tu temu ne bih, zato što je to ispričana tema i o tome se mnogo pisalo. Ne želim ni na koji način da uvlačim ni Duška u tu priču, ni Nikolu, ni moju porodicu, ni moje ćerke koje to čitaju, one su već velike devojke. To su neke ružne i teške teme… Prošlo je… Toliko imamo divnih tema za razgovor, ali i toliko loših iz prošlosti, pa nek ostanu u prošlosti… Ajde da se nadamo da će biti mnogo lepših i da više neće biti ni nasilja, ni policije, ni ratova, bola, tuge, ratova.. Da ovaj život ne bude samo nekakav problem, nego da bude i nešto lepo - istakla je pop zvezda za okupljene medije.

Podsetimo, Jelena je početkom juna prijavila tadašnjeg supruga za fizički napad na nju i njenog prijatelja, zbog čega je reagovala i policija.

jk-tosic.jpg
Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Kurir.rs/Ana Denda 

Pevačica je tada oko 5.15 ujutru pozvala policiju, koja je, po prijavi, odmah izašla na teren, gde je zatekla Jelenu s prijateljem N.J. Oni su ispričali da je Tošić došao u porodičnu kuću na Dedinju, od koje ima ključ, a kako su naveli, bio je i pod vidnim dejstvom alkohola. Navodno, on je prijatelja svoje supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu.

Karleuša je tada pokušala da ih razdvoji, međutim, Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i telu. Jelena nije imala vidne povrede po telu, dok je njen prijatelj završio sa ogrebotinama u predelu brade i vrata.

Po dovođenju u policijsku stanicu, alko-testom je utvrđeno da je bivši fudbaler imao 0,8 promila alkohola u krvi, a njemu je tada bilo zabranjeno prilaženje i kontaktiranje sa Jelenom.

jk.jpg
Miloš Miletić, Tom Goyvaerts / Belga Press / Profimedia 

Kurir.rs/republika

 Bonus video:

Kurir televizija JELENA KARLEUŠA PROGOVORILA O NOVOM PARTNERU: Ta osoba će stajati pored mene i ispred mene, Duško to nikada nije uradio