Seka Aleksić gostovala je u jednom hrvatskom podkastu u kome je pričala na razne teme, a po prvi put je otkrila i da je sin Lepe Brene - Viktor Živojinović svojevremeno bio ludo zaljubljen u nju.

Seka je žestoko iskritikovala i svoju koleginicu i saradnicu Teu Tairović, istakavši da je neprofesionalna jer mnogo kasni.

dragi-bravo-05072024-0176.jpg
ATA images 

- Nedavno sam se obradovala kad sam videla Lepu Brenu i njenog sina Viktora, koji je sedeo pored mene. Pričao mi je da radi majci neke vizuale za koncerte. Ja Viktora poznajem od kad je bio dete i nikad neću zaboraviti kad mi je doneo ljubavno pismo na snimanje. On je bukvalno imao šest godina i dolazi Brena i kaže: “Znaš šta, Seko, moj sin je zaljubljen u tebe i doneo ti je pismo.” I on dolazi stvarno i donosi pismo, tu su neka srca. I on tu piše da me voli i to. I sad on sedi, čovek ozbiljan, jedan visoki i veliki, tu pored mene i kaže: “Ja mami radim vizuale” i pokazuje šta radi. Mislim, zanimljiva mi je bila ta priča. To dete je sad odraslo i on sad majci nešto radi. Onda sam poželela da i moj sin meni tako nešto radi - priznala je Seka u podkastu “Extra FM”.

154672895.jpg
Nemanja Nikolić 

 Aleksićeva je ispričala i da je Teu Tairović sadašnji dečko nedavno zaključao u stanu i da je zbog toga kasnila na sastanak sa njom 45 minuta.

- Tea ima ozbiljnih problema sa kašnjenjem. Ona jako kasni i to jedino što mi se kod nje ne dopada jer profesionalci ne smeju da kasne. Ne mogu to sebi da dozvole i to je veliki luksuz. Pre neki dan smo imali sastanak i ona je baš dugo kasnila - 45 minuta. Zaključao je dečko u stanu i odneo je ključ, zaboravio je da ostavi drugi. Ona nije mogla da izađe. Ja sam sad htela da izbacim četiri pesme, ali smo imali problem jer nismo imali četvrtu pesmu. Tea je kasnila, ona je kriva. Kad odete na nastup kod Tee, kažite joj da se malo ubrza. Ali će verovatno u nekom trenutku da poradi na tome ovih dana. Tea i ja smo već par meseci non-stop na vezi i pričamo. Ona je kasnila sa tom četvrtom pesmom i ja sam joj rekla: “Tea, ja imam pripremljene spotove”. A ona kaže, baš se iznervirala: “Izvini, a ko još ima snimljene spotove a nema pesme?” Ja joj kažem - ja (smeh) - završila je Seka.

whatsapp-image-20240605-at-6.33.48-pm.jpg
Kurir 

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir Izjava Seka Aleksić