Može se reći da je Vesna Radusinović srećna žena.

Književnica jepotpisivala knjigu "Preživeti smrt" u hali jedan Beogradskog sajma, gde su je podržali suprug Milomir Marić, sin Vedran i njegova devojka Milica, kolege kao i čitaoci njenog dela.

image2(75).jpeg
Kurir Foto 

Dok se fotografisala sa obožavaocima, Radusinovićevu je sa strane posmatrao naslednik koji je držao cveće u ruci. To je oduševilo prosetioce koji su odmah primetili kako sin poštuje majku. Tu je bio i urednik Hepi televizije koji je vodio računa da sve protekne u najboljem redu, a međuvremenu "trčao" da kupuje knjige. Vesna je za to vreme strpljivo potpisivala knjige i razgovarala sa svojim čitaocima.

image1(91).jpeg
Kurir 

Čim se pojavila u kompletu Igora Todorovića tačno na vreme u osamnaest časova, prijateljice su je već čekale i poklonile cveće, što ju je oduševilo.

Ona nije skidala osmeh sa lica, a ako je suditi po reakcijama na 67. Međunarodnom Sajmu knjiga, gde je više od 400 izlagača i izdavača predstavilo svoja izdanja, Vesna može da se pohvali interesovanjem koje je vladalo za njenim radom.

Nakon promocije, Vesnu i njene prijateljice je naslednik izveo na večeru u jedan prestonički restoran gde su obeležli ovaj važan dan.

Kurir televizija Vrhunski kuvar Raša Vlačić u emisiji "Komšiluk" otkriva kako se prave savršene hrskave lignje sa povrćem