Kreativni direktor "Granda" Saša Popović je trenutno odsustan sa snimanja "Zvezda Granda" zbog zdravstenog stanja, a Aleksandar Milić Mili je otkrio da će se Popović uskoro pridružiti ekipi.

Producent, muzički direktor i član žirija Aleksandar Milić Mili pojavio se danas na snimanju novih epizoda i rekao da je Popović upućen u sve što se dešava na snimanjima i otkrio da li se njih dvojica čuju.

finale-zvezda-granda-08062024-0123-1.jpg
ATA images 

- U kontaktu smo naravno, uskoro se vraća- rekao je Mili, a na pitanje da li sve funkcioniše u "Zvezdama Granda" odgovorio je:

- Sve je top, ali on mnogo fali.

Dok se Saša ne vrati snimanjima i obavezama u „Zvezdama Granda“, na njegovom mestu je Voja Nedeljković.

- Ja sam vršilac dužnosti, samo VD, umesto Saše Popovića sam tu. Očekujemo da nam se Sale uskoro pridruži. Sale dođi, nastavi svoj posao tamo gde smo stali. Ja sam ovde, kao što rekoh, VD u ime produkcije – rekao je Voja.

Voja je priznao da mu je bio veliki izazov da menja Sašu, ali i da tek sad shvata kako je njemu.

voja.jpg
Pritnsceen 

- Veliki mi je zadatak bio. Znam da je Saša na oporavku i očekujemo ga da se vrati i želimo da se vrati, jer zaista je vrela stolica. Ja godinama radim, ali uvek neki drugi posao, ne ovaj koji on radi. Tek kad sedneš na tu stolicu shvatiš šta sve moraš da držiš pod kontrolom, i pevače, i žiri, pogotovo sad kad oni ne vide pevača ili pevačicu, već ih samo čuju… Ne smeš da im sugerišeš, tako da je jako teško, a mogu da zamislim koliko je tek teško onda kad dođe dvoboj između mentora. Kad imaju svako po svog kandidata. Neko dvoje sedi sa Sašom, a onih šestoro sedi tamo i daju ocene - rekao je Voja.

Kurir/Blic

Bonus video:

Kurir TV SCENIRANJE 06.03.2022. ALEKSANDAR MILIĆ MILI