Jovan Radulović, influenser poznatiji kao Jodžir, nedavno je imao problem sa policijom zbog nepropisnog parkiranja u Beogradu na vodi. Na snimcima koji su se pojavili može se videti da se on ponašao bahato i da je došla i interventna.

On tvrdi da se nikakav skandal nije desio, da zna policajce za koje kaže da su stali da se pozdrave s njim, ali video pokazuje drugačije i da je došlo do rasprave.

IMG-e48a312c43bc28be9625e1afb361ca5f-V.jpg
print screen novomusic 

Jodžir, koji već neko vreme boravi u Beogradu, često je znao da se pobije. O tome je prošle godine pričao u podkastu "Psihokast". On je gostovao u emisiji dan pred svadbu Darka Lazića, pa je tada rekao da je i on često imao saobraćajne nesreće.

- Više sam ja kola slomio nego dva Darka Lazića. Udarao sam ja, samo što tada nisam bio poznat, a sad nisam ni ogreban - rekao je Jodžir pa se pred kamerama hvalio da je dobar u tučama.

20240912-10-15-39jovan-radulovic---sto-vi-meni-mislili-puta-10-vam-se-vratilo-samo-se-jos-mal.jpg
Printskrin/Instagram 

- Tukao sam se i to sam se šibao dobro. Znaš kako umem dobro da se pobijem. Imam m... do poda i nikome se neću pomeriti, ja ću da se pošibam, ja volim da se bijem. Znaš koliko velikih sam znao da bacim na vrh glave, prednja, zadnja, zavučem i bum, spavanje. Na prvu udaram, odmah. Da se razumemo, ja sam mali, metar sedamdeset. Šibao sam se dobro i po kafanama, i ovamo i tamo. Deca su me smirila, to me je promenilo. Ali pre dok ih nisam imao, svaku noć kako hoćeš, gde hoćeš. Ja nisam problematičan, ali sam bio magnet za tuču, sve zbog drugova. Neka sam se 200 puta pobio u životu, a jesam, neka je bilo da je dva puta bilo zbog mene. Slomili su mi nos, jagodičnu kost, bili su me izmasakrirali, ja njih u jednoj tuči, a posle dvadeset minuta u drugoj tuči gde ja sedim i čekam da me šiju, priđu likovi sa strane u bolnici, bumbara, bumbara, bumbara. Znam da udaram dobro. Za kafanu sam ubica, svaka tuča mi se završila za dve, tri sekunde, svaka je bila dobra jer ja to brzo pokidam. Primao sam i ja po ovoj glavi i njušci dosta - ispričao je Jodžir.

Kurir.rs

 Bonus video:

Kurir TV STARS EP 405