.
Iskoristite predstojeći praznik i slobodne dane da konačno otputujete na destinacije o kojima već dugo maštate. Povoljne cene aranžmana pronašli smo na jednom mestu - izdvojili smo najatraktivnije ponude evropskih metropola.

barselona.png
Promo 


Novembar je idealan mesec za putovanja u evropske gradove, posebno kada se ukaže prilika da ugrabite koji neradni dan povodom praznika kao što je “Dan primirja u Prvom svetkom ratu” – 11. novembar. Mnogi će iskoristiti priliku da produže vikend i priušte sebi kratak, ali osvežavajući beg iz svakodnevne rutine. Ovaj mini-odmor je savršena prilika da se opustite, istražite nove destinacije i napunite energiju, bilo da odaberete romantične ulice evropskih metropola ili “uronite” u raskoš dalekih egzotičnih destinacija.

slika Dubai.jpg
Promo 


Jedna takva destinacija je magičan Dubai, u koji se možete uputiti već 7. novembra ukoliko putujete Wizz air-om. Agencija “Travelland” je spremila aranžmane na 5 noćenja, a od hotele koji su za svaku preporuku, izdvajaju se iz ponude: Movenpick Jumeirah Lakes Tower 5*; Media One 4*; Radisson Beach Resort Palm Jumeirah 4*. Direktnim letom za Dubai uz uslugu avio kompanije Fly Dubai, možete krenuti 8. novembra – paket aranžman takođe na 5 noćenja.


Abu Dabi, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, predstavlja jedinstvenu kombinaciju modernog luksuza i bogate kulture, te će vas sigurno privući svojim atrakcijama ali I odličnom ponudom hotela kao što su: Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana 5*; Ibis Abu Dhabi Gate Hotel 3*. Paket aranžman na 5 noćenja spreman je za polazak 7.11.


Kada su u pitanju nešto bliže destinacije, poput poznatih evropskih metropola, “Travelland” agencija je pripremila organizovane avio aranžmane sa polaskom 8. novembra. Ove putne opcije idealne su za kratki predah i istraživanje vrhunskih destinacija:
Pariz, čuveni "Grad svetlosti i ljubavi" na 4 dana / 3 noći po ceni od 519 evra.


KORZIKA na 4 dana / 3 noći – prelepo mediteransko ostrvo koje pruža jedinstven spoj francuskog šarma i italijanskog uticaja po ceni od 629 evra.


Portugalska tura na 7 dana / 6 noćenja po ceni od 929 evra – uz Lisabon i Porto, imaćete priliku da posetite i prelepa mesta kao što su Sintra, Obidoš, Batalja, Nazare, Kabo de Roka…

Travelland
Promo 


Metropole sa polaskom 10.11.


Novembar donosi još prilika za nova iskustva – posetite i jedinstvenu Barselonu po ceni od 419 evra (avionski paket aranžman na 3 noćenja) ili možda Valensiju po LAST MINUTE ceni od 599 evra (avionski paket aranžman na 4 noćenja).
Ako ste oduvek sanjali da prošetate glamuroznom Azurnom obalom, sada je savršena prilika da taj san pretvorite u stvarnost! Aranžman na 4 noćenja za Nicu, po sjajnoj ceni od samo 399 evra po osobi, pruža vam mogućnost da uživate u prelepim pejzažima, luksuznim plažama i šarmu francuskih rivijera.


Podjednake utiske ostaviće na vas Rim (4 noći avionom od 439 €), Pariz (3 noći avionom od 459€) ili Lisabon (4 noći avionom od 679€).
Na stranici METROPOLE možete pronaći još mnogo atraktivnih ponuda za evropske destinacije, uključujući i Italiju, Češku, Poljsku, Grčku, Nemačku, Tursku, Mađarsku… sa polascima do kraja godine, a posebno za spektakularni Doček Nove 2025. godine po specijalnim First minute cenama.


Za više detalja obratite se u poslovnici agencije radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo