Učesnica rijaliti programa "Farma 8" Aleksandra Jakšić stavila je Kristijanu Goluboviću do znanja da će se boriti za njega. Naime, Kristijan i Aleksandra su se osamili u kući i pričali o svom odnosu, a ona mu je otkrila da je veoma strpljiva.

- Da bajaš vlaške magije. Da ostavim Kristinu, a tebe da volim. E k**** moj. Nema, zaključala me Kristina sa vradžbinama - rekao je Kristijan.

kristijan.jpg
Printscreen 

- Polako, čekaj, tu smo još dva meseca. Polako, polako... Strpljenje je ono što treba da ima svako. Ja pustim kokoške da se izvrte, i onda... Znaš, svaka dobije nogu u du*e - rekla je potom Aleksandra, koja se posle prepucavala sa Snežom Kušadasi kojoj je zasmetala komunikacija Kristijana i Aleksandre.

Podsetimo, Kristina je nedavno gostovala u jednoj emisiji i tom prilikom je otkrila da je razmišljala da stavi tačku na njen odnos sa Golubovićem.

kristinaspalevickristijangolubovic.jpg
Printscreen/Instagram 

- Razmišljam da stavim pauzu na Kristijanov i moj odnos. Ne tačku, samo zarez. Dok je tamo. To znači da ja mnogo od njega učim. On kad je išao u zatvor, kad je bio sa svojom prvom ženom, on je nju mnogo voleo... Međutim, kad je krenuo unutra, on je rekao - ja neću da idem da razmišljam da se nešto desi, da se nešto kompleksiram, znači, ja sam rekao mi nismo zajedno, dok ne izađem napolje. I ona je napravila dramu, znaš, kako to misliš, pa mi se volimo... Ali, oni su to stavili na pauzu. E, tako ću i ja da stavim na pauzu - objasnila je Kristina prilikom jednog gostovanja na Red TV.

Kurir Kristijan Golubović na spektakularan način ulazi na Farmu