Glumac Sergej Trifunović prijavio je sinoć za nasilje svoju suprugu Isidoru Mijanović. Samo nekoliko sati pre incidenta, bio je na promociji albuma reperke Sajsi MC, ali bez supruge. 

collage.jpg
Milica Stanojević 

Par je inače organizovao građansko venčanje prošle nedelje, a ljubav su na ovaj način krunisali nakon crkvenog venčanja koje je održano sredinom maja meseca ove godine.

Sergej je prvi put u svojoj 52. godini izgovorio sudbonosno "da" svojoj mlađoj odabranici u crkvi Svetog Apostola Petra i Pavla na Topčideru, a ovom svečanom činu prisustvovali su samo najuži članovi porodica mladenaca. 

8111.jpg
Kurir 

U septembru je Sergej naišao na problem kada je deportovan je iz Hrvatske, nakon čega se vratio u Beograd sa suprugom Isidorom. Kako je pisao hrvatski portal "Slobodna Dalmacija", Trifunović je proteran iz RH na tri meseca. Ova sankcija se ne odnosi na EU, već samo na Hrvatsku.

I dok su se mnogi pitali kako njih dvoje opstaju uzevši u obzir veliku razliku u godinama između njih, glumac je svojevremeno objasnio da im ista nije problem. 

sergej.jpg
Nenad Kostić, Instagram/whistler_dick 

"Njihovi komentari nemaju nikakve veze sa ljubavlju, sa ljubavlju ima veze isključivo ono što se desilo između moje venčane žene i mene. To je to. Sasvim sigurno da ima istine u tome da sam se promenio, jer smatram da je jako glupo da se čovek ne menja. Mi menjamo DNK svaki dan, a ne sebe i svoje navike ukoliko smo naravno pametni. Verovatno jesam i verovatno je to bio onaj momenat "kada središ kuću, onda se pojavi i gost". Zaista sam počeo da sređujem kuću skoro godinu dana pre nego što se gost pojavio, verujem da je ovo isključivo rezultat toga. Da ja nisam nisam zavrnuo rukave da pospremim kući, da li bi se gost uopšte pojavio. Ali učinio sam taj napor i Bogu hvala to je tako," rekao je glumac za "Novu"

Nedugo zatim, Sergej je otkrio i koji savet o braku mu je svojevremeno dao Goran Bregović.

"Šta, brak? Nemoj pre pedesete, ne valja ni za tebe, ni za ženu, ni za dete, nemoj pre pedesete". Tako da sam ja faktički poslušao Bregovića," ispričao je Sergej pa izneo šok zaključak:

"Mislim da se ne bih oženio da nešto pre toga nisam uradio. Brak je za mnoge zatvor. Znači, brak sam po sebi ne rešava nikakve vaše probleme ako ih imate. Morate da se pozabavite problemima i bolje da u brak uđete bez njih," rekao je Sergej za televiziju Una.

sergej-trifunovic-rodjendan-foto-instagram.jpg
printscreen/instagram/whistler_dick 

Podsetimo, samo nedelju dana nakon venčanja u opštini glumac je, kako saznaje Kurir, prijavio sinoć za nasilje svoju suprugu Isidoru Mijanović. Prema rečima našeg izvora, policija je sinoć nešto posle 22 sata po prijavi Trifunovića došla u stan na Voždovcu u kom on živi sa suprugom.

Sergej je navodno ispričao da se posvađao sa suprugom i da je rekao da će napustiti stan. Ona je tada zapretila da ce polomiti sve po kući - kaže naš izvor i dodaje da je o svemu obavešteni Drugo osnovno javno tužilaštvo. S Trifunovićem i njegovom suprugom obavljen je razgovor u policijskoj stanici, a tužilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela.

xxxx News1 Damir Dervisagic.jpg
Damir Dervisagic 

S Trifunovićem i njegovom suprugom obavljen je razgovor u policijskoj stanici, a tužilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela.

Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi praktično ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona i strancima - dodao je izvor.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video: 

00:12
Sergej Trifunović venčanje 1 Izvor: Kurir