Lina Božović Marković bila je zvezda devedesetih godina kada je harala estradnom scenom, a jednim hitom ispisala je istoriju. U jeku karijere je nestala sa estrade zbog porodične tragedije koja joj je promenila život iz korena. Mnogi su se pitali gde je nestala i šta je radila svih ovih godina.

Lina bumbar u 43. godini postala baka
Kurir 

Pevačica se u emisiji "1n1" autora i voditelja Jovane Matić Đokić prisetila prvih poslovnih koraka, druženja sa najpoznatijim denserima devedesetih, ali i svih uspona i padova koji su je pratili kroz život.

Nakon gubitaka koji su je zadesili otkrila je šta je bilo njeno isceljenje i razlog za neizmernu sreću.

- Moj pokojni suprug je bio ljubav na prvi pogled. Ubrzo na svet je došla naša ćerkica Ema i moje isceljenje i sreća. Radiili smo na izgradnji svog doma i porodici. Mnogo sam se u tom trenutku promenila, nisam samu sebe prepoznala. Kada su mi je doneli u porodilištu, prvo sam pomislila da li ću moći da je volim kako treba. Nije bilo uopitno da li je volim, nego da li ću je voleti kako zaslužuje. Tu se dogodio taj trenutak, odgovornost. Koliko god godina da imate ili obrazovanja, nemate to upustvo za roditeljstvo... 

Lina bumbar u 43. godini postala baka
Kurir 

Mnogi je smatraju vanvremenskom lepoticom, a sa samo 43 godine postala je baka iako na prvi pogled to deluje potpuno neverovatno.

- Ja sam rodila Emu sa 20 godina, a Ema Kasiju sa 23 i eto moje najveće ljubavi. Ćerkice su malo ljubomorne i u fazonu: "A ona je tvoja najveća ljubav?" Naravno, ja to malo karikiram, ali to je stvarno nova dimenzija ljubavi. To je deo mene od dela mene, neverovatno. To ne može da se uporedi ni sa čim do sad. Jedva čekam da budem kao moja baba, koja je čukunbaba koja ima 85 godina i ima svoje čukununuče - sa osmehom je rekla dens pevačica.

 Bonus video

06:27
STARS EP 405 Izvor: Kurir TV