Nakon saznanja o porodičnom incidentu koji se sinoć dogodio u stanu Sergeja Trifunovića i Isidore Mijanović na Voždovcu, naša ekipa uputila se na lice mesta, kako bismo porazgovarali sa komšijama ovog para.

Sergej Trifunović prijavio ženu policiji Autor: Kurir

Njihove susede ova vest uopšte nije iznenadila, budući da su svađe između njih dvoje u poslednje vreme gotovo svakodnevne.

- Čudi me da se ovo nije i ranije dogodilo. Oni se toliko svađaju i toliko su bučni da je to katastrofa. Sinoć je ovde bio pakao, ona je vrištala, bacala stvari, psovala ga… Sergej joj se onda nešto pravdao, a onda je ona tek poludela. Ubrzo je došla i policija. Jutros je uleteo u zgradu, a ona se ovde nije vraćala - rekla nam je komšinica.

sajsi_mc_22102024_0198.JPG
Antonio Ahel/ATAImages 

- Sa Sergejem imamo probleme godinama, a od kad je ovu doveo u stan, postalo je nepodnošljivo. Najviše se plašimo njegovog psa, stalno laje i napada komšijske pse, žalili smo se. Niko lepu reč o njemu ovde nema - istakao nam je sagovornik na kraju.

Podsetimo, supruga Sergeja Trifunovića, osuđena je po Zakonu o strancima na novčanu kaznu. Tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva rekao je da nema elemenata za krivično delo iz oblasti nasilja u porodici. Nakon što presuda prekršajnog sudije postane pravosnažna moraće da plati novčanu kaznu. Inače, po članu zakona 27 o strancima, za neprijavljivanje boravka predviđena je kazna u iznosu od 10.000 - 50.000 dinara.

Kurir.rs

00:12
Sergej Trifunović venčanje Izvor: Kurir televizija