Tanja Savić prisetila se incidenta od pre 20 godina, kada je njena koleginica iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Slavica Ćukteraš, navodno, pokazala grudi njenom tadašnjem dečku.

Oglasila se Slavica Ćukteraš nakon Tanjinog gostovanja u emisiji
Print Screen 

Pevačica je, tom prilikom, istakla da ne želi da se vraća u prošlost, ali i da ona, za razliku od Ćukterašove, ne voli da se nameće.

Ovim povodom, mediji su kontaktirali Slavicu koja nije bila raspoložena da govori o ovoj temi.

XXX News1 Damir Dervisagic copy.jpg
Damir Darvišagić, Nenad Kostić 

- Da li ste primetili da Tanja nije želela da odgovori na pitanje da li smo bile zajedno u ekipi? Da li ste uopšte primetili da ja volim da se ističem?! Besmisleno je komentarisati sve u vezi nas dve. Zovite Ognjena Amidžića - istakla je Slavica za Informer.

0w9a1003.jpg
Damir Dervišagić 

Podsetimo, skandal od pre skoro dve decenije i danas je aktuelan, a Tanja Savić je, nakon pitanja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou", rekla sledeće:

- Ja to ne bih komentarisala zato što je to bilo pre 20 godina. Mi smo se promenile, sada smo zrele žene - rekla je Tanja, pa dodala:

- Da je sada pokazala, u ovom momentu, ja sa ovom pameću bih rekla: "U redu je, pokaži". Drugačije smo, i drugačije karaktere imamo, ona je vrcava, voli da se ističe, sve što nisam ja. Reći ću ti posle emisije šta se dogodilo, ali je bilo smešno.

Kurir.rs/Informer

 Bonus video:

09:31
Tanja Savic - promocija novog albuma Izvor: Kurir